Etusivu > Tietoja meistä

Zibo Boshan voittavat Chemicals Co, Ltd perustettiin maaliskuussa 2002 ja erikoistunut valmistamaan ja vientiä alumiini sulfate ja Silitysrauta-free alumiini kuparisulfaatti, joiden vuosittainen tuotanto 40 000 tonnia. Yritys sijaitsee Zibo City, Shandong Province ja pinta-ala on yli 12000 m2. Alueella on erittäin kätevä kuljetus lähellä Qingdao satamasta ja Tianjin satamaan.

Erilaisia alumiini kuparisulfaatti tuotteita käytetään laajasti ja kemikaaleja, kuten juomavesi kohtelu, viemäriin hoitoon, katalysaattori, titaanidioksidi, paperin koon, konkreettisia lisäaineet, tulenkestävä sementti ja teollisten pesuaineen yhdisteiden. Vakaa laatu ja rehellinen palvelu tehokkaat tuotantolaitokset ja teollisuuden innovaatioita, meidän tuotteet on viety USA, Saksa, Korea, Venäjä, Uruguayn ja muiden maiden yli kymmenen vuotta. Näin meillä on tullut sertifioitu ODM toimittaja fortune global 500 yritystä ja yhtiöistä. Kuten: BASF, W.R.GRACE, Shandong Sun Paper Industry Co., Ltd, International Paper Company, Sichuan Lomon Titanium Industry Co, Ltd, Aasian symboli (Shandong), CHENMING ryhmä, jne.

Tällä hetkellä yliopistot ja korkeakoulut kuten Shandong University of Technology ja Jinan University hyväksyä tutkimukseen ja kehitykseen yhtiö ja yhtiö saa luvan opetus ja kokeilu pohjaan niitä. Yhtiön arvioidaan erinomainen yksityisten yritysten paikallinen hallitus yhtäjaksoisesti seitsemän vuotta, ja kulkee ISO9001 laatujärjestelmän Varmentajan、ISO14001 ympäristöasioiden hallintajärjestelmä ja OHSAS18001 työperäisen terveyden ja turvallisuuden hallintajärjestelmä sujuvasti.