Etusivu > Uutiset > Sisältö

Perusmenetelmiä ja jätevesien käsittely

Jun 12, 2017

Basic menetelmiä jätteiden käsittelystä: (1) fyysinen menetelmä: jäteveden valinta riippuu ominaisuuksien, koostumuksen, tila ja vaatimus veden laadun. Yleinen jätevesien käsittelymenetelmät voidaan jakaa kolmeen pääryhmään fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia menetelmiä.

Fysikaalisia menetelmiä käsitellä, erottaa ja kierrättää kontaminanttien jäteveden käyttö. Esimerkiksi sateen menetelmää käytetään poistamaan suspendoituneena suhteellinen tiheys suurempi kuin 1 veteen. Vaahdotus (tai Ilmastointi vaahdotus) poistaa keskeytetty aine maitomainen öljy pisaran tai suhteellinen tiheys lähes 1; suodatus-menetelmä poistaa keskeytettiin hiukkasia vedessä ja haihtuminen menetelmää keskittyä nonvolatile vesiliukoiset aineet jäteveden.

Perusmenetelmiä jätteiden vedenkäsittelyssä: (2) kemiallisella menetelmällä: liukoinen jätteiden tai kolloidinen aineen kemiallisen reaktion ja fysikaalis-kemialliset esimerkiksi keskipitkällä ja menetelmä käytetään väli ja happamia tai emäksisiä jätevesien Valmistusmenetelmä käyttää jätteiden kaksivaiheisen ”jakelu” liukoisuus, elpyminen Fenolit, raskasmetallit, jne. hapetus vähentämisen käytetään poistaa vähentäminen tai hapettavat epäpuhtauden jäteveden ja tappaa patogeenisten bakteerien luonnollinen vettä.

Basic menetelmiä jätevesien: (3) biologista menetelmää: mikrobien biokemiallisia toiminnon käsitellä jäteveden orgaanista ainesta. Esimerkiksi biologinen suodatus ja aktiivilietteen menetelmä hoidetaan yleiseen viemäriverkkoon tai luonnonmukaisen tuotannon jätevesistä, niin että orgaanisen aineksen muuntaminen hajoamisen epäorgaaniset suolat ja puhdistus.

Edellä mainitut menetelmät on niiden omaa liikkumavaraa sopeutumista, on täydennettävä toisiaan, on usein vaikea käyttää menetelmää saavuttaa hyvän hallintotavan vaikutus. Käytetty menetelmä hoitoon ensinnäkin jäteveden mukaan vedenlaadun ja veden määrän jäteveden vedessä vastuuvapauden jätteiden hyödyntämistä taloudellisen arvon kysynnän hoitomuoto tieteellinen ominaisuudet koe suoritetaan tutkimuksen ja tutkimuksen, ja se määräytyy indeksi Jätevedenlaskupaikka, alueen tilannetta ja tekninen toteutettavuus.