Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kolme Major menetelmiä jätevesien

Jun 12, 2017

Kolme suurta menetelmiä jätevesien

Fyysinen

Jätevesien käsittelymenetelmä, joka on erotettu toisistaan fyysisin ja kierrättää jätevesi, joka sisältää Keskeytetyn tilan epäpuhtauksia (mukaan lukien kalvon ja öljy helmiä), voidaan jakaa painovoima erottaminen menetelmä, keskipako erottaminen menetelmä ja seula-suodatin kuuntelua. Lämmönsiirron periaate hoitomuoto kuuluu fysikaalisella menetelmällä.

Kemialliset

Kemiallisen reaktion ja kulkeutuminen ja poistaa epäpuhtauksia liuennut, kolloidinen valtion jäteveden tai sen muuntaminen jätevesien käsittelymenetelmä vaarattomiksi. Kemiallinen käsittely perustuu kemiallisen reaktion lisäämällä lääke hoitoon yksikkö on: hyytyminen, neutralointi, redox ja hoitoon yksikkö perustuu kulkeutuminen on: louhinta, strippaus, puhaltaa, adsorptio, ioninvaihto, electrodialysis ja käänteinen osmoosi. Jälkimmäinen kahden käsittelyn yksiköitä kutsutaan erottaminen Kalvotekniikalla. Prosessin laitteeseen käyttäen kulkeutuminen on kemianteollisuudessa ja siihen fyysiseen toimintoja, joten se voidaan erottaa kemikaalikäsittelyn ja tullut muunlaista hoitomuoto nimeltä fysikaalis-Kemiallinen menetelmä.

Biologinen

Mikrobien aineenvaihdunnan toimilla orgaanisia yhdisteitä jäteveden ratkaisu, kolloidi ja mikro keskeyttäminen, muunnetaan vakaa ja vaaraton jätevesien käsittelymenetelmä. Mukaan eri mikro-organismit, biologinen hoitomenetelmä voidaan jakaa kahteen tyyppiin: Aerobinen biologinen käsittely ja anaerobinen biologinen käsittely. Jäteveden biologinen käsittely on laajalti käytetty Aerobinen biologinen hoitomenetelmä, perinteinen Aerobinen biologinen hoito-menetelmällä on jaettu aktivoitu liete ja biofilmin menetelmä kahteen ryhmään. Aktiivilietteen menetelmä itsessään on käsittely-yksikköön, se on erilaisia toimintatapoja. Hoito-välineistöön biofilmin menetelmä on biologinen suodatin, biologinen levysoitin, biologinen yhteystiedot hapettumista säiliö ja biologisten leijukerros. Biologisen hapettumisen lampi kutsutaan myös luonnollinen biologinen hoitomenetelmä. Anaerobinen biologinen käsittelymenetelmä, tunnetaan myös nimellä biologinen vähentäminen hoito, käytetään pääasiassa hoitoon korkea pitoisuus orgaanisen sekä lietteenkäsittely. Käytetyt laitteet on pääasiassa ruoansulatuskanavan allas.

Biologinen yhteystiedot hapettumisprosessi hoidetaan jätevesi, eli bio-yhteyttä hapettumista tekniikkaa käytetään täyttämään biologinen reaktio säiliön täyttö ja kaikki täyteaineet happipitoista jätevesi täynnä ja läpi täyteaine tiettyjen nopeudella. Täynnä biofilmin, jätevesi- ja biofilmin laaja yhteyttä biofilmin aineenvaihdunnan roolista, jäteveden orgaanisia yhdisteitä poistetaan, jäteveden puhdistus. Lopuksi jätevesien mereen biologinen yhteystiedot hapettumista hoitojärjestelmässä ja kotitalouksien jätevedet sekoittaa hoidon jälkeen, kloorin desinfiointi standard vastuuvapauden. Biologinen yhteystiedot hapettumista menetelmä on biofilmin prosessi välillä aktiivilietteen ja Biosuodattimen, jolle on ominaista täyteaineita altaassa asetus pohjaan lammen ilmastus on täynnä happea ja jäteveden altaassa on virtaa jotta jätevesien jäteveden välttää virheitä jätevettä kosketuksissa täytteen biologinen yhteystiedot hapettumista tankissa täyteaine täydet yhteystiedot.