Etusivu > Uutiset > Sisältö

Analyysin prosessin kulkua galvanointikemikaalit viemäriin hoitoon

Oct 10, 2017

Analyysin prosessin kulkua galvanointikemikaalit viemäriin hoitoon

Galvanointikemikaalit on kemiallinen ja sähkökemiallinen menetelmiä metallia tai muita materiaaleja eri metallien päällystetty käyttö. Galvanointi teknologiaa käytetään laajasti koneen valmistus, kevyt teollisuus-, elektroniikka- ja muilla teollisuudenaloilla. Galvanointikemikaalit jäteveden koostumus on hyvin monimutkainen, viemäriin hoitoon syanidia (CN-) jäteveden ja Happo-emäs jätevesien lisäksi raskasmetalli jäteveden on electroplating yritysten vaarallisia jäteveden sarjassa. Metallimusiikin elementtejä raskasmetalli jäteveden luokituksen mukaan se voidaan jakaa sisältää kromi (Cr), nikkelin (Ni), kadmium (Cd), kupari (Cu) kultaa (Au) jäteveden, hopea (Ag) jätevesien jäteveden.

Galvanointikemikaalit viemäriin hoitoon kotimaassa ja ulkomailla yleensä huomiota, erilaisia hallinnon tekniikan myrkyllisiä hoito myrkyllisiä, haitallisia vaaraton, kierrätys jalometallit, veden kierrätyksen ja muut toimenpiteet poistaa ja raskasmetallien päästöjen vähentämiseen. Galvanointiteollisuudessa nopean kehityksen ja ympäristönsuojelun kasvava kysyntä galvanointikemikaalit viemäriin hoitoon on alkanut päästä puhdas tuotantomenetelmien, täydellisen hallinnan ja kierrätys talouden integration vaiheessa luonnonvarojen kierrätystä ja suljetun on kehityksen valtavirran suunnan.

Galvanointikemikaalit on kemiallinen ja sähkökemiallinen menetelmiä metallia tai muita materiaaleja eri metallien päällystetty käyttö. Pummi veden hoito galvanointikemikaalit tekniikkaa käytetään laajalti koneen valmistus, kevyt teollisuus-, elektroniikka- ja muilla teollisuudenaloilla. Galvanointikemikaalit jäteveden on monimutkaisempi galvanointikemikaalit jäteveden kromi, sinkki, kupari, nikkeli, kadmium ja muut raskasmetalli-ioneja ja happo, alkali, syanidia ja muita aineita sisältävän suuri myrkyllisyys. Galvanointikemikaalit jäteveden koostumus on monimutkainen, epäpuhtauksien voidaan jakaa kahteen pääryhmään, epäorgaanisten yhdisteiden ja orgaanisten yhdisteiden vedenlaatu muuttaa alueen tuotannon eri jätevesien epäpuhtauksien lajien monimuotoisuutta, CODcr kerroin muutos; Viemäriin hoitoon ja galvanointikemikaalit jäteveden myrkyllisyys, joka sisältää paljon raskasmetalleja ioneja, jos ei käsitelty suoraan ympäröivään veteen aiheuttavat suuria pilaantuminen.

Maani nykyinen galvanointikemikaalit alan viemäriin hoitoon status quon tilastojen ja tutkimusten laajalti käytetty galvanointikemikaalit viemäriin hoitoon ovat pääasiassa seitsemään luokkaan:

(1) kemiallisen saostumisen menetelmä, ja se jakaantuu neutralointi ja rikkivetyä sademäärä menetelmä.

(2) hapettumista ja vähentää hoito, Jaettu kemiallisessa pelkistyksessä menetelmä, ferriitti menetelmä ja elektrolyysi.

(3) erottaminen uuttomenetelmää.

(4) adsorptio menetelmä.

(5) Kalvotekniikalla erottaminen.

(6) ioninvaihto menetelmä.

(7) biologinen käsittely teknologia, kuten bioflocculation, biosorption, biokemialliset menetelmät, phytoremediation.

1, galvanointikemikaalit raskasmetalli viemäriin hoitoon tekniikka nykytilanne

Electroplating viemäriin hoitoon perinteisiä ovat: kemiallisella menetelmällä, ioninvaihto menetelmä, elektrolyysi ja niin edelleen. Perinteinen tapa käsitellä galvanointikemikaalit jäteveden on kuitenkin seuraavat ongelmat:

(1) kustannukset ovat liian korkeat - vesi ei voitaisiin kierrättää, vesi- ja viemäriverkostojen hoitokustannuksia osuus oli 15 prosenttia kokonaistuotantokustannuksista 20 prosenttia;

(2) resurssit - jalometallien päästää vesiin, jätettä ei voi kierrättää;

(3) ympäristön pilaantumisen - galvanointikemikaalit jäteveden raskasmetallien, kuten ”pysyvä epäpuhtauksien” biologisia ketjulle siirto- ja keräämisprosessin ja viime kädessä vaarantaa ihmisten terveyden.

Tyypillinen prosessi galvanointikemikaalit jäteveden Kalvotekniikalla on seuraava:

Täydellinen ratkaisu edistää electroplating teollisuuden teknologian päivitykset Kalvotekniikalla galvanointikemikaalit viemäriin hoitoon avulla. Sen tärkeimmät ominaisuudet:

(1) kustannukset - vesi- ja jalometallien, kierrätys, vähentää materiaalin kulutus

(2) kierrätys resources - jalometallien kierrätys

(3) suojelemiseksi - nolla jäteveden tai mikro-päästöt

Elektrolyyttistä tuotantoprosessin kulutus ja päästöt raskasmetallien ympäristön saastumisen, suurestikin galvanointiteollisuudessa kestävän kehityksen. Kustannukset viemäriin hoitoon perinteinen galvanoimista on liian korkea, viemäriin hoitoon raskasmetalli ei ole kierrätetty vesistöihin, helppo vahingoittaa biologisia. Vesi- ja raskasmetallien kierrätys, erottaminen Kalvotekniikalla erottaminen Kalvotekniikalla käsitellä electroplating jäteveden, saavuttaa raskasmetalli ”päästöjä” tai ”mikro-päästöillä” jotta tuotantokustannuksia merkittävästi vähentää.

Erottaminen Kalvotekniikalla saadut electroplating jäteveden raskasmetallien ja vesivarojen vähentämiseksi tai poistamiseksi saasteita ympäristölle saavuttaa puhtaan tuotannon galvanointikemikaalit korkeamman lisäarvon kulta, hopea, käyttö nikkeli, kupari ja muut electroplating jäteveden erottaminen tekniikka voi saavuttaa suljetun piirin ja tuottaa hyviä taloudellisia etuja. Integroitu electroplating laskuviemäröinnin yksinkertainen fysikaaliset ja kemialliset käsittelyn jälkeen erottaminen Kalvotekniikalla käyttö voi uudelleen suurin osa vedestä viemäriin hoitoon öljytuotto on jopa 60 % 80 %, vähentää syväpurkautumiselta viemäristö, vesiä saastuttavia päästöjä.