Etusivu > Uutiset > Sisältö

Soveltaminen Aktiivihiili adsorptiokerroksen teollisuuden viemäriin hoitoon

Aug 15, 2017

Soveltaminen Aktiivihiili adsorptiokerroksen teollisuuden viemäriin hoitoon

Aktiivihiili on huokoinen hiilipitoiset materiaali kehittynyt micropore rakenne ja valtava ala. Se koostuu useita hiilipohjaiset aineita vastaanottokyky, joka voi imeytyä monia kemikaaleja niiden pinnoille. Joten miten soveltaa sitä onnistuneesti teollisuuden viemäriin hoitoon?

1. yleiset luonto

Aktiivihiili ulkonäkö mustan hyvä adsorptio ominaisuuksiltaan vakaa kemialliset ominaisuudet, kestää vahvoja happoja ja emäksiä, kyyneltyä kaste, korkea lämpötila, tiheys kuin vesi, huokoinen hydrofobinen imukykyinen.

2. toimi mekanismi

Aktiivihiili valmistuksen aikana haihtuvien orgaanisten poistetaan ja mitätöi muodostuu ristikko ja huokoset monia eri muotoja ja kokoja. Yleensä huokosten aktiivihiiltä hiukkanen on yhteensä viljan määrä $number. Nämä huokosten muodot ovat erilaisia, aukko on hyvin laaja ja hyvin huokosten wall kokonaispinta-alasta on yleensä jopa 500 ~ 1700 neliön metriä/g. Siksi adsorptio aktiivihiilellä on vahva, suuri adsorptio kapasiteetin pääsyy. Viemäriin hoitoon parhaillaan adsorptio, se on micropore rakenne, joka määrittää adsorptio-kyky. Lähes kaikki pinta on valmistettu mikro-huokoset. Karkean ja siirtyminen reikiä vastaavasti asema karkea ja hieno adsorptio kanavia, ja niiden esiintymisestä ja levinneisyydestä vaikuttaa absorptio ja desorptio rate jossain määrin. Aktiivihiili adsorptio-ominaisuudet ovat myös vaikuttavat pinta kemialliset ominaisuudet Aktiivihiili.

3. Aktiivihiili soveltaminen

Aktiivihiili adsorptio on ensimmäinen valinta poistaa orgaaniset vedessä. Suuri pinta-ala, väri, haju, maku ja muut orgaaniset yhdisteet on hyvä poistaminen. Viemäriin hoitoon jauhe aktiivihiilellä on erityisen tehokas poistamaan levä solujen eritystä pienimolekyylipainoisen vedestä.

Hakemus 3.1 Aktiivihiili juomavesi kohtelu

Nopea Biosuodattimen aktiivihiilestä suodatin-aineena käytetään tavallisesti toinen vaihe-suodatus ja Tuoterakenteen vedessä on poistettu bakteerien kasvu aktiivihiilestä pinnalla toiminnoittain. Biosuodattimen poistaa vettä tuoterakenteen käytöllä on seuraavat edut:

(1) vähentää bakteerien vedenjakelujärjestelmän kasvaa ravintoaineita tarvitaan valvoa tehokkaasti lisääntymiselle bakteeri;

(2) vähentää orgaanisten reaktio desinfiointiaineella, vähentää desinfiointiaineet tarvitaan juomavesi kohtelu ja vakauttaa sisältöä jäljellä desinfiointiaine tehtaan veteen;

(3) poistamalla joitakin desinfioinnin sivutuotteista orgaaninen lähtöaineiden viemäriin hoitoon veden kasvi desinfioinnin sivutuotteet vesipitoisuus;

(4) muuttaa orgaanisen aineksen epäorgaaniset lopputuotteeksi.

(5) biofilmin jäämien ikääntyminen on helpompi hoitaa kuin kemiallisen saostumisen liete (6) biologisen hoidon on alhaisempi aktiivihiiltä adsorptio menetelmä.

Hajun vaikutusta 3,2 Aktiivihiili viemäriin hoitoon prosessissa

Aktiivihiili adsorptio sarakkeen poistaa monia tuoksuva aineita. kuten asetaldehydiksi, indolia ja muut haju komponentit poistetaan fyysinen adsorptio, $literal ja mercaptan ovat pintaan aktiivihiili hapettumista reagoi edelleen absorptio ja poisto.

Värinpoisto kyky 3,3 Aktiivihiili värjäykseen viemäriin hoitoon

Aktiivihiili adsorptio prosessi monimutkainen väriaine tuotannon jäteveden käyttö on hyvä vaikutus, hyytyminen sademäärä, cod hävikkiä noin 83 %, värinpoisto oli 99,3 % myöhemmin voimakkaasti luomaan hyvässä kunnossa. Aktiivihiili adsorptio-ominaisuuksia voi takaisin alkali eluutiotilavuuden ja Fenton reagenssin hapettumista. Regeneroidusta Aktiivihiili-adsorptio viemäriin hoitoon CODCR materiaalinpoistoteho pääsee yli 77 %, värinpoisto voi nostettava yli 97 prosenttia.