Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pinnoite keramiikkateollisuuden titaanidioksidi olisi suurempi sovellus tila

Sep 08, 2017

Kahdeksan osia keramiikka tuotanto on hyvin tiedossa. K2O, CaO, MgO, Na2O ja $literal, TiO2, $literal, SiO2. Ensimmäiset kuusi elementit käyttöömme eri mukaisesti eri koostumuksia muotoilu. Sitten kaksi eriä, väritys elementtejä, monessa tapauksessa emme halua nähdä raaka-aineita. Iron osa tietysti tulemme jopa tuotantoprosessin Silitysrauta poisto prosessi heikentää sen väritys vaikutus. Perusraaka-aineiden titanium-elementti on vaikea poistaa monissa tapauksissa ihmiset titaani avuton raaka-aineita. Joten ymmärrämme, itse asiassa titaani ei ole niin ajattelemme, hyödytön.

On kolmenlaisia titaanidioksidi, levy titaani malmin, anataasi ja Rutiili. Vaikka keraamiset tuotantokustannusten tiedon mielestämme väritys elementti, itse luonnossa, syntyy titaanidioksidia on luonnollinen lähtö eniten valkoista mineraali. Syntyy titaanidioksidia nimi ilmaisee sen ominaisuus on valkoinen. Ja syy miksi titaanidioksidi keraamiset tuotantokustannusten pidetään väritys elementti, epäedullinen sekä lähinnä titaanidioksidi jälkeen 800 ℃, kiteinen muutos, esiintyminen crystal värillä, siis väritys. Keraaminen tuotannossamme lämpötila on usein peräti 1000 ℃, siksi monilla aloilla suorituskyky erinomainen titaanidioksidia keramiikkateollisuuden on tullut kielteinen tekijä.

Viime vuosina keraaminen tuotantoprosessin aikana alussa keraamisten raaka-aineiden rauta ja titaani osia ovat pohjimmiltaan ehkäistävä väritys. Mutta hitaasti alkoi ilmestyä muutokset, yksittäisten keraaminen yritysten tiettyjen tuotteiden tuottamiseen tarvittavien alku jotta hellittää rauta ja titaani tehtaan standardi raaka. kuten maasälpä rautapitoisuus 0,15 % vahvistus 0,2 ~ 0,4 % ja titaani sisällön 0,1 % suurennus 0,2 ~ 0,3 %. Tärkein kysymys on että rauta ja titaani voi reagoida tuottaa väri yhdisteitä, jotka vastaavat joitakin tuotteita.

Lisäksi tekijän mielestä keraamiseen teollisuuteen titaanidioksidi on oltava suurempi sovellus tila, jotta ihmiset ottavat aloitteen käyttää titaani titaani. Tämä on tuote titaanidioksidi tuotteet itse puhdistusaineita. Nimensä mukaisesti kohtuulliset läpi keraamiset tuotteet pinnalle kerros titaanidioksidi elokuva, valmistelu keraamiset tuotteet voi tuottaa itsepuhdistava vaikutus hyvin sopivat ulkoseinät ja kylpyhuone keraamiset tuotteet.

Itsepuhdistuva periaate on nano-tason anataasi titaanidioksidi, rooli rooli auringonvalon, vesimolekyylien voidaan jakaa vetyatomit ja happiatomia, vaikka olemassa riippumaton happiatomi on vahva kyky hapettaa tuote poistaa lika tahrat pinta. Tämä on samanlainen tuttu pesuainetta, pesuaine tahrat roolin lisäksi sisältyy juuri NaClO vedessä jakaa NaCl ja o ja happiatomia voidaan poistaa tahrat. Hapettumista kyky yli 10 minuutin pesuprosessia ihmisten käsissä päätyttyä on vaalea.

Koska puhdas tuote on käytetty lasituotteet hyvin varhaisessa vaiheessa. Japanissa on 2000 vuotta tai niin paikoin liittyvien tuotteiden tutkimuksessa palaute on hyvää. Tuotantoprosessiaan, myöhään valmistuksesta lasituotteet 600 ℃ alla alueella, Sol ruiskutus Prosessilaitteiston asennus tuotantolinjalla. Nanometrin luokan titaanidioksidi Sol syöttöä lasi tuotteen, Sol on sulanut korkeassa lämpötilassa, ja valkoinen Titania-kalvo on ruiskutettava lasi. On myös monia tällaisia tutkimuksia Kiina, 5 ~ 50nm luokan titaanidioksidi elokuva kerros on valmistettu Shenzhenin yliopisto ja Zhejiang University 450 ~ 550℃, jolla on merkittävä vaikutus. Valmistelu Sol kohtuullisen dopingia, kuten SiO2 dopingin ja harvinaisten maametallien ioneja dopingia, vaikutus on parempi.

Läsnä, keraamisia tuotteita miehittää suuri sisustus markkinoilla. Keraamiset tuotteet nyt luottaa laatuun ja pinta esteettinen vaikutus vaikutuksen kuluttajien uskoa, että tulevaisuudessa, jo suoritetuista kanssa erityisiä toiminnallisia vaikutuksia keramiikka myös miehittää markkinoilla. ja titaanidioksidi pinnoite tekniikka kannattaa odotamme.