Etusivu > Uutiset > Sisältö

Yhteiset menetelmät orgaanisten jätevesien

Jul 20, 2017

Yhteiset menetelmät orgaanisten jätevesien

Tärkein menetelmiä käsitellä runsaasti tulenkestävät orgaanisten jätevesien ovat kemiallisia hapettumista, louhinta, adsorptio, poltto, katalyyttinen poltto, biokemiallinen menetelmä, joka on kehittynein tekniikka on enimmät aikuinen biokemiallisia tapa, biokemiallinen menetelmä koska yksinkertaisia laitteita, kyky, alhaiset käyttökustannukset, yleisimmin käytetty jäteveden.

Jäteveden käsittely-projektin useimmat perinteiset biokemialliset prosessit kuten A / O menetelmä, A2 / O menetelmän tai prosessin parantamista. Jäteveden biokemiallisia prosessi aktiivilietteen on yleisimmin käytetty orgaanisten jätevesien biologisen käsittelyn menetelmiä. Aktiivilietteen ala, korkea-aktiivisten hyvä kulkeutuminen on tehokkain keinotekoinen biologinen käsittely.

Orgaanisten jätevesien - fyysisen laki:

Jätevesien käsittelymenetelmä valinta riippuu jäteveden pilaavien aineiden ominaisuuksien, koostumuksen, tila ja veden laatuvaatimukset. Yleinen jätevesien käsittelymenetelmät voidaan jakaa fysikaalisiin, kemiallisiin ja biologisiin lain kolme luokat.

Käyttö fyysistä toimintaa käsitellä, erottamisoikeus jätevesien epäpuhtauksien. Kuten sademäärä tapa poistaa kiintoaineen veteen suhteessa tiheys yli 1 samaan time hyödyntäminen näitä hiukkasia; vaahdotus (tai float) poistaa öljypisaroiden emulsio tai suhteellinen tiheys lähes 1 lykkäyksen, Hiukkasia; haihtuminen menetelmä haihtumaton raaka jäteveden keskittymistä.

Orgaanisten jätevesien - kemiallisella menetelmällä:

Käyttö kemiallisia reaktioita tai fysikaalisia ja kemiallisia reaktioita takaisin liukoisen jätteiden tai kolloidisia aineksia esimerkiksi neutralointi menetelmä neutralointi happamia tai emäksisiä jätevesi; louhinta liukoisen jätteiden kaksi vaihetta eri Liukoisuus ”jakelu” hyödyntäminen Fenolit, raskasmetallit ja niin edelleen. Redox-menetelmä poistaa jätevesi rajoittunut tai hapettavat yhdisteiden tappaa luonnon taudinaiheuttajat veden.

Orgaanisten jätevesien - biologista menetelmää:

Orgaanisten jätevesien biokemiallisia toimia mikro-organismien hoito. Esimerkiksi biologinen suodatus ja aktiivilietteen prosessi, jota käytetään yleiseen viemäriverkkoon tai luonnonmukaisesta tuotantotavasta jätevesiä, orgaanisia epäorgaanisia suoloja muuntaminen ja puhdistettu.

Jäteveden on monimutkainen hanke, hoitomenetelmät, valinta on perustuttava vedenlaatu ja määrä jäteveden, päästöjen käyttöön vesi tai vesi harkita käyttöä. Mutta huomiota jätevesien käsittelyprosessin liete, jäämien käyttö ja mahdollinen toissijainen saasteongelmien sekä flokkulanteissa eli orgaanisissa elpyminen. On usein vaikea käyttää menetelmää saavuttaa hyvän hallintotavan vaikutus. Millaisia jäteveden hoidetaan, ennen kaikkea perustuu vedenlaadun ja veden jäteveden, veden kysynnän jouduttua veden, jätteiden hyödyntämistä taloudellisen arvon ominaisuudet hoitomenetelmä, ja sitten läpi th e tutkimus ja tutkimus, jäte veden vastuuvapauden tavoitteita, alueellisten olosuhteiden ja tekninen toteutettavuus.