Etusivu > Uutiset > Sisältö

Värjäys pummi vesi hoito jätevesien keltainen aiheuttaa

Oct 20, 2017

Ja teollisuuden viemäriin hoitoon, jos jäteveden biokemiallisia hoidon jälkeen, käytön ferrosulfaatilla ja neste sooda, miksi veden käsittely kun väri on vaaleankeltainen? Kuten tämä ilmiö on yleensä Miksi mitä menetelmää olisi käytettävä käsitellä sitä? Seuraava analyysi kanssasi painaminen ja värjäys viemäriin hoitoon jälkeen keltainen syy.

Hoidossa värjäys ferrosulfaatilla jätevesiä syntyi

Tulostus- ja värjäys jäteveden on yleinen orgaanisen aineksen pitoisuus värisyvyyttä, emäksinen ja niin edelleen. Jos se käsitellään ferrosulfaatilla ja neste alkali kun on keltainen on kaksi vaihtoehtoa, yksi tulostus ja värjäys jäteveden ei saostetaan jotkut epäorgaaniset metalli-ioneja, toinen on väri orgaaniseen aineeseen. Epäorgaaniset metalli-ionit poisto voidaan säätää alkali viemäriin hoitoon lisäämällä natriumsulfidi ja niin edelleen saostua epäorgaaniset metalli-ioneja. Jos tulostus-ja värjäys jäteveden orgaanista ainesta tekee näkyvät vaalean keltainen väri, on tutkittava, kehittynyt hapettumisen tai adsorptio.

Jätevesi alkuperäinen väri on keltainen rauta rautaa värin fade ja syyt keltainen synty voidaan myös eräänlainen anti-väri ilmiö ja poistaa käytöstä ja jotkut aineet liittyvät edessä nähdä väri , jonka jälkeen ja alkuperäinen jätteen vettä samanlainen väri, niin useimmat värjäytymistä ja viemäriin hoitoon painatusmenetelmä on biokemiallinen käsittelyn.

Viime yhteyksiä värjäys kasvi jäteveden värinpoisto, rauta, natriumhydroksidi ja poly alumiinikloridi käytön jälkeen hoito osa punainen tai ei voida poistaa, pummi veden käsittely PH-arvo 8, miksi osa punainen ei voi poistaa , onko harkita muiden lääkkeiden korvaamista? Täällä teimme perustuva ongelmaan.

Ferrosulfaatilla annostelu menetelmä ja PH-arvo

Ferrosulfaatilla punaisen käyttö vihreä viemäriin hoitoon vaikutus on huonompi, mutta niin kauan kuin edellytykset voidaan yleensä vähentää myös väri päästönormit sopivaa reaktiota. Tässä tapauksessa annetaan seuraavat suositukset:

1 Lisätään edessä, natriumhydroksidi takaisin plus rauta, plus lisätään PH pysyi 9 tai niin. Lisätään natriumhydroksidi pH voi nousta yli 12, alle voimakas alkali ehtoja voi tuhota joitakin värinen ryhmien vaikea selviytyä värinen ryhmien helppo käsitellä värinen ryhmien molekyylirakenne. Rauta metalli PH reaktio alkaa olla 11 ja niin, rautametallien vähintään 11 värinpoisto vaikutus PH-arvo on parempi kuin pH 8 tai niin viemäriin hoitoon erityisesti osa vaikea selviytyä värinen ryhmien .

2, natriumhydroksidi osaksi kalkki, kun taas vähentää lääkkeiden on myös vaikutus parantaa hoidon vaikutus.