Etusivu > Uutiset > Sisältö

Värjäys jäteveden käsittely jätevesien keltainen syyt

Jul 20, 2017

Värjäys jäteveden käsittely jätevesi keltainen aiheuttaa

Ja teollisuuden jätevesien käsittely, jos jäteveden biokemiallisia hoidon jälkeen, annostelu ferrosulfaatilla ja neste sooda, miksi hoidon jälkeen veden väri on valon keltainen? Kuten tämä ilmiö on yleensä Miksi jäteveden mitä menetelmää olisi käytettävä käsitellä sitä? Seuraava analyysi kanssasi painaminen ja värjäys jäteveden käsittelyn jälkeen keltainen syy.

Hoidossa värjäys ferrosulfaatilla jätevesiä syntyi

Tulostus- ja värjäys jäteveden on yleinen orgaanisen aineksen pitoisuus värisyvyyttä, emäksinen ja niin edelleen. Jos se käsitellään ferrosulfaatilla ja neste alkali on keltainen, kun on kaksi vaihtoehtoa, yksi painaminen ja värjäys jäteveden ei saostetaan jotkut epäorgaaniset metalli-ioneja, toinen on väri orgaaniseen aineeseen. jätevesien poisto epäorgaaniset metalli-ioneja voidaan käyttää säätämään alkalikäsittely, lisäämällä natriumsulfidi ja epäorgaaniset metalli-ionit päättymisestä. Jos tulostus-ja värjäys jäteveden orgaanista ainesta tekee näkyvät vaalean keltainen väri, on tutkittava, kehittynyt hapettumisen tai adsorptio.

Jätevesi alkuperäinen väri on keltainen rauta rautaa värin fade ja syyt keltainen synty voidaan myös eräänlainen anti-väri ilmiö ja poistaa käytöstä ja jotkut aineet liittyvät edessä nähdä väri , jonka jälkeen ja alkuperäinen jätteen vettä samanlainen väri, niin useimmat värjäytymistä ja jäteveden käsittely painatusmenetelmä on biokemiallinen käsittelyn.

Viime yhteyksiä värjäys kasvi jäteveden värinpoisto, rauta, natriumhydroksidi ja poly alumiinikloridi käytön jälkeen hoito osa punainen tai ei voida poistaa, PH-arvo 8, miksi osa punainen ei voida poistaa, jätevesien Onko harkita muiden lääkkeiden korvaamista? Täällä teimme perustuva ongelmaan.

Ferrosulfaatilla annostelu menetelmä ja PH-arvo

Ferrosulfaatilla punaisen käyttö vihreä jäteveden hoidon vaikutus on huonompi, mutta niin kauan kuin edellytykset voidaan yleensä vähentää myös väri päästönormit sopivaa reaktiota. Tässä tapauksessa annetaan seuraavat suositukset:

1 Lisätään edessä, takana sekä rauta Silitysrauta sekä metalli jälkeen PH natriumhydroksidia pysyi 9 tai niin. Lisätään natriumhydroksidi pH voi nousta yli 12, voimakas alkali edellytyksin voi tuhota osa värinen ryhmien vaikea selviytyä värinen ryhmien helppo käsitellä värinen ryhmien molekyylirakenne. jäteveden käsittelyn ja rauta metalli PH reaktio alkaa olla 11 tai niin, rautametallien vähintään 11 värinpoisto vaikutus PH-arvo on parempi kuin pH 8 tai niin, erityisesti osa vaikea selviytyä värinen ryhmä s.

2, natriumhydroksidi osaksi kalkki, kun taas vähentää lääkkeiden on myös vaikutus parantaa hoidon vaikutus.