Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tekijät, jotka vaikuttavat hyytyminen vaikutus neste alumiini kuparisulfaatti

Oct 26, 2017

Tekijät, jotka vaikuttavat hyytyminen vaikutus neste alumiini kuparisulfaatti

Neste alumiini kuparisulfaatti tietyin edellytyksin voidaan hyytymistä, vaikutus sen hyytyminen vaikutus mitkä tekijät? Ajaa etsiä aikaa se

Yleisesti uskotaan, että neste alumiini kuparisulfaatti hyytyminen vaikuttavia tekijöitä ovat veden lämpötila, kiintoaineen konsentraatio vesi, pH-arvo, hyytymisenediste annostus ja niin edelleen. Veden lämpötila on liian alhainen, kolloidinen Brownin liike hidastuu, nesteytys lisääntynyt, hyytymisenediste hydrolyysi on hidasta, joten vedenlämpötila on yleensä 20 ~ 30 ℃ on aiheellista. Koeolosuhteita vedenlämpötila 25 ~ 30 ℃, sopivin lämpötilavaatimusten mukaisesti. Vaikka kiintoaineen vedessä pitoisuus on alhainen, hiukkanen törmäys määrä on vähentynyt huomattavasti, hyytyminen vaikutus on vähäistä. mutta pitoisuus on korkea, tarvitaan hyytymistä-annos kasvaa. pH-arvo vaikuttaa epäpuhtauksien läsnäolo ja pinnan ominaisuudet, mutta vaikuttaa myös hydrolyysi tasapaino saostuskemikaaleissa ja morfologia ja aika tuotteen olemassaolo. Suotoveden sisältää korkeatasoisen bikarbonaatti emäksisyys, pH vaikuttaa tiettyjen puskuri.

Tulokset osoittavat, että heikosti emäksinen suotoveden saavuttaa parempi kokeellisia tuloksia ilman happoja ja emäksiä sääntelyä. Neste alumiini sulfaatti annostus liittyy tyypin ja ilmanlaatudirektiiviin vedessä ja liittyy myös erilaisia neste alumiini sulfaatti, annostus menetelmä ja keskipitkällä kunnossa.

Tältä osin uskon, että meillä on neste alumiini kuparisulfaatti on yleiskäsitys baarissa