Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka paljon tiedät kemiallisten viemäriin hoitoon?

Aug 15, 2017

Kuinka paljon tiedät kemiallisten viemäriin hoitoon?

Kemialliset jäteveden viittaa jäteveden valmistusvaiheessa kemiallisten tuotteiden, kuten tuotanto eteenin, polyeteeni, kumi, Polyesteri, metanoli, etyleeniglykoli, öljy säiliö alueella, Ilmastointi erottaminen station ja muiden öljy jäteveden biokemiallisia hoito, yleisen pääsee toisen päästömääräyksiensä, on tarvetta täytä päästönormeja vettä ja sitten vielä vaatimusten käsittelyn jälkeen vesivarojen vähyyden vuoksi teollisuuden täydennys ja uudelleenkäyttöä.

Kemialliset kasvit suuri veden käyttäjinä, makean veden vuosikulutus on yleensä miljoonaa kuutiometriä, vesi kierrätysaste on heikkoa, jäteveden miljoonien kuutiometriä, paitsi paljon vesivarojen mutta myös aiheuttaa ympäristön pilaantumista, Viemäriin hoitoon ja vesivarat puute on aiheuttanut nämä suuret teollisuusvesien käyttäjät tuotannon uhkana. Yritysten kestävää kehitystä ja vähentää veden tuhlausta, tuotantokustannusten ja parantaa yritysten taloudelliset ja sosiaaliset hyödyt. On syvä jäteveden käsittelyä, joka kemiallisen (kolme hoito), kuten kiertävän veden tai power suolan veden täydentämistä, saavuttaa jäteveden uudelleenkäyttöä.

Epäpuhtauksia veteen pääasiassa hiukkasia ja hieno Villan kuidut, mekaaninen suodatus periaatteen käyttö, mikrohuokoiset suodatus teknologian epäpuhtauksien poistamiseksi. PLC tai laitteiden työoloja suodatin aika rele ohjaus, saavuttaa automaattinen backwashing viemäriin hoitoon automaattinen toiminta parantaa pumppu antaa tarpeellista vettä pää, vettä suoraan tuotantojärjestelmän.

Pääpiirteet kemiallisten jäteveden analyysi:

1, kemialliset jäteveden koostumus on monimutkainen, reaktio materiaali on usein liuotin kaltaisia aineita tai rengas rakenne yhdiste haastavampaa viemäriin hoitoon;

2, jätevesi sisältää useita yhdisteiden lähinnä epätäydellinen reaktiot raaka-aineet ja raaka-aineiden tai tuotannon useita liuottimia aiheutti.

3, myrkyllisiä ja vaarallisia aineita, hieno kemiallisia jäteveden useita orgaanisia epäpuhtauksia ovat myrkyllisiä ja haitallisia mikro-organismeja, kuten halogeeniyhdisteiden, nitroyhdisteitä, viemäriin hoitoon rooli desinfiointiainetta dispergointiainetta tai pinta;

4, biologisesti hajoavia aineita enemmän, B kuin C matala, biohajoava huono;

Jätevesien ominaisuuksia

Kemiallisten tuotteiden valmistukseen tuotetun jäteveden on ominaista korkea vastuuvapauden, korkea myrkyllisyys, korkea orgaanisen aineksen pitoisuus, korkea suolapitoisuus, korkea väri ja korkea pitoisuus tulenkestävät yhdisteiden ja hoito on vaikeaa, mutta jäteveden sisältää myös monia vapaita resursseja ja Kalvotekniikalla kuin korkean teknologian alalla kemikaalien tuotantoon ja käsittely, viemäriin hoitoon energiansäästöön ja puhtaamman tuotannon ja niin tärkeä rooli.