Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti voi olla syy jäteveden poistoon

Oct 26, 2017

Rooli ja teollisuuden alumiini kuparisulfaatti paljon se voi olla lisäksi fosforia, Xiao bianille kaikille käyttöön syyt.

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti jäteveden voidaan käyttää fosforin poisto, joka johtuu oman hapan, ja happamia aineita jäteveden PH-arvo ja jatkaa hydrolyysi. Karboksyyli ryhmä muodostuu muodostaa polysyklisistä karboksyyli monimutkainen, joka reagoi fosfaatti vettä tuottaa fosfaatti sakka saavuttaa vaikutus fosforin poisto.

Fosforin jäteveden voidaan jakaa kolmeen fosfaatti, osittainen fosforin ja orgaanisen fosforin. Positiivinen fosforin helposti reagoi kalkilla, teollisuuden alumiini Sulfate ja niin edelleen tuottamaan fosfaattia saostuu. Siksi kun kemiallisten fosforin poistetaan jätteiden Water, se poistetaan vain vedessä. Samalla osittainen fosforin ja orgaanisen fosforin ei ole helppo irrottaa vedellä, ei hyytymisenediste reaktio tuottaa sedimenttiin. Tältä osin jäteveden käsittely biokemiallisia läpi mikrobien adsorptio, hajoaminen, muuntaminen käytetään osittain fosforia, orgaaninen fosfori muunnetaan fosfaatti fosforin poisto tavoitteen saavuttamiseksi.

Jäteveden fosforipitoisuus saastumisen käytämme teollisuuden alumiini kuparisulfaatti suorittamaan fosforin poisto saavuttamiseksi parempi hoitotulokset ja Tallenna kulut.

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti tietyssä lämpötilassa, jotta pelata mahdollisimman suuri hyöty kaikille puhua seuraavasti:

On todettu, että kun lämpötila on alle 5 ° C, PAC hydrolyysiaste on hidas ja sen molekyylirakenne muuttuu aktiivinen paikallaan tai passiivinen. Kun lämpötila on 5-20 ℃, rakenne teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on vakain molekyylejä, ainakaan noin 20 ℃ veden lämpötila, tehdä PAC nopeasti hydrolyysin ja lämpötila-5 ℃, molekyylirakenne hitaasti stop-toimintaa hydrolyysiaste hidastunut ja reaktionopeutta vedessä olevien päästöjen on myös hidas, on vaikea muoto aluna. Vedenlämpötila on liian alhainen lisätä veden viskositeetti, saostus reaktio on hidas, sedimentaatio-vaikutus on heikentynyt, hiutaleet vaikeampi törmäävät toisiinsa, yhteenkuuluvuus, aluna hiukkasia hieno.

Kylmä talvi Pohjois-voit liittyä apteekki noin 10 am tai noin viisitoista. Kun lämpötila on liian korkea, PAC hydrolyysi nopeus ja veden epäpuhtauksien reaktionopeutta on liian nopeasti, flocs pienempiä, vahva nesteytys, lietteen kosteuspitoisuus muodostumista lietteen hoidon kustannukset kasvavat. Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti voidaan myös tässä korkean lämpötilan päästöjenvalvonta voi pelata tehtävänsä polymeeri saostus. Siksi käytettäessä teollisuuden alumiini Sulfate veden lämpötilaa voidaan valvoa edellä 5 ℃, mieluiten klo 20 ℃ -50 ℃, eli normaali lämpötila, mitä korkeampi lämpötila, voimakkaampi Brownin liike, nopeammin reaktionopeutta.