Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on laajalti käytetty teollisuuden reagenssin

Sep 27, 2017

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on laajalti käytetty teollisuuden reagenssiin yleensä sekoittaa alum. Aluna on kahden suola teollisuuden alumiini sulfate ja kaliumsulfaattia, teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on yksi suola. Monimutkainen suolaa, tunnetaan myös raskas suolaa, joka koostuu vähintään kaksi yhden suolaa ratkaisu ionisaatio yhden suolaa ioneja.

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on yleensä saostuksessa juoma- ja Jäteveden puhdistuslaitteisto puhdistus lisäksi paperiteollisuus.

Luonnollisissa olosuhteissa teollisuuden alumiini kuparisulfaatti esiintyy tuskin vedetön suola-lomakkeessa. Se muodostaa joukon hydraatit kuusitoista veden teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on yleisin.

Teollisuuden alumiini sulfate on myös erittäin tehokas nilviäisten torjunta-aineena, tappaa Espanjan etanoita (Espanjan etanoita).

Teollisuuden alumiini sulfaatti käytetään vedenpuhdistukseen ja sitä käytetään välineenä tekstiili tulostus- ja värjäys. Veden puhdistus siinä epäpuhtauksia lauhteen helpompaa sakka ja suodattaa.

Kun suuri määrä neutraali tai hieman emäksinen vettä liuotetaan kolloidinen saostuu tuottaa alumiini hydroksidi, Al OH 3. Painaminen ja värjäys kangas alumiini hydroksidi kolloidi tekee väriaineen helpommin kiinni edellä kasvikuidut.

Teollisuuden alumiini sulfaatti käytetään myös muuttaa maaperän pH, koska se hydrolysoi alumiini hydroksidi tuottamalla pieniä määriä laimennettua rikkihappoa.