Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti ei ole helppo sää ja menettää kidevesi

Oct 20, 2017

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti ei ole helppo sää ja menettää kidevesi suhteellisen vakaa, Lämmitys menettää vettä, korkea lämpötila jakaa alumiinioksidi ja rikin oksideja. Lämmitetty 770 ℃ alkoi kaataa alumiinioksidi, rikkiä enintään, rikkidioksidi ja vesihöyryä. Liukenee veteen, happoja ja emäksiä, ei liukene etanoliin. Vesiliuos on hapanta. Hydrolyysin tuottaa alumiini hydroksidi. Vesiliuoksen voi keitetään kauan tuottaa perus teollisuuden alumiini Sulfate. Myrkytön, pöly voi edistää silmät. Hydrolyzate on pohja suolaa ja kolloidinen sakka alumiini hydroksidi. Helposti ja kalium, natrium, ammonium suolaa muoto aluna, kuten kaliumia alumiini kalium kAl (SO4) 3 · 12H2O. Kuumenna hydraatti, väkivaltainen laajentuminen ja tullut sienimäiset, lämmitetty tulikuumat, hajoaminen rikkiä enintään ja alumiinioksidi.

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on helppo purkaa, ratkaisu on hapan, syövyttäviä. Bauksiitti sisältää epäpuhtauksia ei pitäisi liikaa, varsinkin Silitysrauta suolaa ei voi olla liian suuri, muuten se on hartsi hartsi, väriaine kemiallisia vaikutuksia, vaikuttavat väristä paperia. Noin 50 % kokonaistuotannosta teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on ensimmäinen tärkeä paperi.

Alumiini kuparisulfaatti suljettu teollisuutta, paikallista. Toimijoiden on koulutettava erityisesti noudattamaan tarkasti toimintamenettelyistä. On suositeltavaa, että käyttäjä käytä itseimevä suodatin hengityssuojainta, käyttää kemikaaleilta suojaavat suojalasit, käyttää toxics ja kumikäsineitä. Vältettävä pölyn. Vältä kosketusta hapettimena. Käsittely valo, lastaus ja purku voi vahingoittaa pakkausta. Varustettu vuoto kiireellistä hoitoa. Tyhjät astiat voi olla haitallisia jäämiä.

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on yleensä saostuksessa juoma- ja Jäteveden puhdistuslaitteisto puhdistus lisäksi paperiteollisuus. Teollisuuden alumiini Sulfate on myös erittäin tehokas nilviäisten torjunta-aineena, voi tappaa Espanjan etanoita. Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti käytetään vedenpuhdistukseen ja sitä käytetään välineenä tekstiili tulostus- ja värjäys. Veden puhdistus siinä epäpuhtauksia lauhteen helpompaa sakka ja suodattaa.