Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti merkitys ja käyttö

Nov 01, 2017

Liukenee helposti veteen, alumiini kuparisulfaatti puhdas rikki, happo voi ei purkautua (mutta rinnakkaiseloa) rikkihappoa ja rikkihappo liuotetaan veteen, niin alumiini kuparisulfaatti rikkihappo Liukoisuus on alumiini kuparisulfaatti Liukoisuus vettä.

Huoneenlämmössä sademäärä joissa 18 molekyylit kidevesi 18 vettä alumiini kuparisulfaatti, teollisuustuotanto yli 18 veden alumiini sulfate. Jotka sisältävät vedetön alumiini kuparisulfaatti 51,3 prosenttia, vaikka 100 ℃ näytetään autolysis (vesiliukoinen oma crystal).

Ei ole helppoa sää ja menettää kidevesi, suhteellisen vakaana, Lämmitys on kuivattu, korkea lämpötila jakaa alumiinioksidi ja rikin oksideja. Lämmitetty 770 ℃ alkoi kaataa alumiinioksidi, rikkiä enintään, rikkidioksidi ja vesihöyryä. Liukenee veteen, happoja ja emäksiä, ei liukene etanoliin. Vesiliuos on hapanta. Hydrolyysin tuottaa alumiini hydroksidi. Vesiliuoksen voi keitetään kauan tuottaa perus alumiini sulfate. Teollisuustuotteiden ovat harmaa, hilseilevä, rakeinen tai massiivinen vähän rautaa suola ja valo vihreä, ja koska edullinen Silitysrauta suolaa hapetetaan jätä pinta keltainen. Raakaöljyn tuote on valkoinen hieno hieno kiderakenne. Myrkytön, pöly voi edistää silmät.

Merkitys ja käyttö

Paperiteollisuuden hartsi liima, vaha emulsio ja muiden yhdisteiden precipitant, veden käsittely flocculant, mutta myös Vaahtosammutin, aluna, alumiini valkoinen raaka-aineiden valmistukseen öljy valkaisu, deodorantti, joidenkin lääkkeiden raaka-aineiden ja niin edelleen. Mutta myös keinotekoinen jalokiviä ja korkeamman määritelmä valmistus. Arseeni enintään 5mg/kg tuotteen sisällöstä voidaan käyttää veden hoito flocculant.

1. paperiteollisuus, käyttää paperin koon agentti paperin vesihuollon läpäisemättömyys;

2. liuotetaan veteen voi tehdä veden pieniä hiukkasia ja luontoperäisten hiukkasten tiivistetty suuria paloja hiutaleet ja poistaa vettä, sitä käytetään vesihuolto ja jätevedenkäsittely sakeuttamisaineet;

3. käytetään samentaa veden puhdistus agentti, käyttää myös precipitant, vahvistamista agentti, täyteaine ja niin edelleen. Käytetään kosmetiikassa antiperspirantti kosmetiikka raaka-aineena (supistava);

4. palo teollisuuden ja ruokasoodaa, vaahtoamista agentti koostuu vaahtoa sammutuslaitosten agent;

5. arvio reagensseja, musta torni, Parkitus agentti, öljyn decolorizer, puun kyllästysaineen

6. albumiini pastöroinnin stabilointiaine kuten nestemäistä tai jäädytettyä koko kananmuna, tai munankeltuainen;

7. voidaan käyttää raaka-aineena keinotekoinen jalokiviä ja korkeamman määritelmä aluminates;

8. vuonna käyttävän teollisuuden tuotannon kromi keltainen ja järvi dye precipitant ja roolin vahvistamisesta ja täyte agentti.

Käsittely ja varastointi

Käyttö toteaa: kiinni-toiminnossa Kohdepoiston. Toimijoiden on koulutettava erityisesti noudattamaan tarkasti toimintamenettelyistä. On suositeltavaa, että käyttäjä käytä itseimevä suodatin hengityssuojainta, käyttää kemikaaleilta suojaavat suojalasit, käyttää toxics ja kumikäsineitä. Vältettävä pölyn. Vältä kosketusta hapettimena. Käsittely valo, lastaus ja purku voi vahingoittaa pakkausta. Varustettu vuoto kiireellistä hoitoa. Tyhjät astiat voi olla haitallisia jäämiä.

Säilytysohjeet: Store cool, viileässä varastossa. Kaukana Kuumenna. Olisi säilytettävä erillään hapettimen vaikuttaa, välttää varastointiin toisiinsa sekoitettuina. Varastoalueella olisi varustettava sopivien materiaalien sisällä vuotoja.