Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti käyttää juomaveden väri ja maku tai vettä

Sep 26, 2017

Teollisuuden alumiini Sulfate(chemical formula Al2 (SO4) 3, kirjoita 342.15), valkoinen orthorhombic kiteinen jauhe, tiheys 1,69 g/mL (25 ℃). Paperiteollisuuden hartsi liima, vaha emulsio ja muiden yhdisteiden precipitant vedenkäsittely flocculant, mutta myös Vaahtosammutin, aluna, alumiini valkoinen raaka-aineiden valmistukseen öljy, valkaisu, deodorantti, joitakin huumeiden raaka materiaalit ja niin edelleen. Mutta myös keinotekoinen jalokiviä ja korkeamman määritelmä valmistus.

Noin 50 % kokonaistuotannosta alumiini kuparisulfaatti on ensimmäinen merkittävä käyttö paperi, toiseksi suurin käyttö on juoma, teollisuuden ja teollisuuden jätevesille tekemään flocculant, noin 40 % alumiini kuparisulfaatti kokonaistuotannosta. Kun alumiini kuparisulfaatti lisätään ja veden laatu, se tuottaa kolloidinen hiutaleet alumiini hydroksidi, joka voi imeytyä ja sakka bakteereja, kolloideja ja muut kiintoainetta. Se voi valvoa väri ja maku veden juomavesi kohtelu.

Fysikaaliset ominaisuudet

Ulkonäkö ja luonne: valkoinen kristalli, makea;

Liukoisuus: liukenee veteen, ei liukene etanoliin ja niin edelleen.

Teollisuuden tuotteet ovat harmaa, hilseilevä, rakeinen tai massiivinen vähän rautaa suolaa vaaleanvihreä, ja koska edullinen Silitysrauta suolaa hapetetaan ja pinta keltainen. Raakaöljyn tuote on valkoinen hieno hieno kiderakenne.

Liukenee helposti veteen, alumiini kuparisulfaatti puhdas rikki, happo voi ei purkautua (mutta rinnakkaiseloa) rikkihappoa ja rikkihappo liuotetaan veteen, niin alumiini kuparisulfaatti rikkihappo Liukoisuus on alumiini kuparisulfaatti Liukoisuus vettä.

Kemialliset ominaisuudet

Ei ole helppoa sää ja menettää kidevesi, suhteellisen vakaana, Lämmitys on kuivattu, korkea lämpötila jakaa alumiinioksidi ja rikin oksideja. Lämmitetty 770 ℃ alkoi kaataa alumiinioksidi, rikkiä enintään, rikkidioksidi ja vesihöyryä. Liukenee veteen, happoja ja emäksiä, ei liukene etanoliin. Vesiliuos on hapanta. Hydrolyysin tuottaa alumiini hydroksidi. Vesiliuoksen voi keitetään kauan tuottaa perus alumiini sulfate. Myrkytön, pöly voi edistää silmät.

Alumiini kuparisulfaatti Kemiallinen rakenne

Tehokas crosslinking agentti eläinten liimaa käytetään, ja parantaa eläinten liimaa viskositeetti. Käyttää myös urea käyttöalue käyttöalue, 20 % vesiliuos kuivatuksen nopeammin.

Paperiteollisuuden hartsi liima, vaha emulsio ja muiden yhdisteiden precipitant, veden käsittely flocculant, mutta myös Vaahtosammutin, aluna, alumiini valkoinen raaka-aineiden valmistukseen öljy valkaisu, deodorantti, joidenkin lääkkeiden raaka-aineiden ja niin edelleen. Mutta myös keinotekoinen jalokiviä ja korkeamman määritelmä valmistus. Arseeni enintään 5mg/kg tuotteen sisällöstä voidaan käyttää veden hoito flocculant.

1. paperiteollisuus, käyttää paperin koon agentti paperin vesihuollon läpäisemättömyys;

2. liuotetaan veteen voi tehdä veden pieniä hiukkasia ja luontoperäisten hiukkasten tiivistetty suuria paloja hiutaleet ja poistaa vettä, sitä käytetään vesihuolto ja jätevedenkäsittely sakeuttamisaineet;

3. käytetään samentaa veden puhdistus agentti, käyttää myös precipitant, vahvistamista agentti, täyteaine ja niin edelleen. Käytetään kosmetiikassa antiperspirantti kosmetiikka raaka-aineena (supistava);

4. palo teollisuuden ja ruokasoodaa, vaahtoamista agentti koostuu vaahtoa sammutuslaitosten agent;

5. arvio reagensseja, musta torni, Parkitus agentti, öljyn decolorizer, puun kyllästysaineen

6. albumiini pastöroinnin stabilointiaine kuten nestemäistä tai jäädytettyä koko kananmuna, tai munankeltuainen;

7. voidaan käyttää raaka-aineena keinotekoinen jalokiviä ja korkeamman määritelmä aluminates;

8. vuonna käyttävän teollisuuden tuotannon kromi keltainen ja järvi dye precipitant ja roolin vahvistamisesta ja täyte agentti.