Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiini SulfateThe Main tarkoitus

Aug 18, 2017

Alumiini kuparisulfaatti (chemical kaava Al2 (SO4) 3 tyyppi 342.15), valkoinen orthorhombic kiteinen jauhe, tiheys 1,69 g/mL (25 ℃). Paperiteollisuuden hartsi liima, vaha emulsio ja muiden yhdisteiden precipitant vedenkäsittely flocculant, mutta myös Vaahtosammutin, aluna, alumiini valkoinen raaka-aineiden valmistukseen öljy, valkaisu, deodorantti, joitakin huumeiden raaka materiaalit ja niin edelleen. Mutta myös ihmisen jalokiviä ja korkeamman määritelmä valmistus.

Noin 50 % kokonaistuotannosta alumiini kuparisulfaatti on ensimmäinen merkittävä käyttö paperi, toiseksi suurin käyttö on juoma, teollisuuden ja teollisuuden jätevesille tehdä flokkulanteissa eli orgaanisissa noin 40 % alumiini kuparisulfaatti kokonaistuotannosta. Kun alumiini kuparisulfaatti lisätään ja veden laatu, se voi tuottaa kolloidinen hiutaleet alumiini hydroksidi, joka voi imeytyä ja sakka bakteereja, kolloideja ja muut kiintoainetta ja voi hallita väri ja maku veden juominen vedenkäsittelyssä.

Ensinnäkin Fysikaalinen olomuoto

Teollisuuden tuotteet ovat harmaa, hilseilevä, rakeinen tai massiivinen vähän rautaa suolaa vaaleanvihreä, ja koska edullinen Silitysrauta suolaa hapetetaan ja pinta keltainen. Raakaöljyn tuote on valkoinen hieno hieno kiderakenne.

Liukenee helposti veteen, alumiini kuparisulfaatti puhdas rikki happo eivät liukene (mutta rinnakkaiseloa) rikkihappoa ja rikkihappo liuotetaan veteen, niin alumiini kuparisulfaatti rikkihappo Liukoisuus on alumiini kuparisulfaatti veteen liukoisuus.

Ei vettä ja octadecahydrate. Vedetön on väritön, orthorhombic. Liukenee veteen, vesiliuos on hapan, niukkaliukoinen etanoliin. Liukoisuus veteen kasvaa lämpötilan noustessa. Oktadekyyli hydraatti (Al2 · (SO4) 3 · 18H2O) on väritön monokliininen kide. Liukenee veteen, ei liukene etanoliin. Vesiliuos on hapan koska hydrolyysi.

Toinen, kemialliset ominaisuudet

Ei ole helppoa sää ja menettää kidevesi, suhteellisen vakaana, Lämmitys on kuivattu, korkea lämpötila jakaa alumiinioksidi ja rikin oksideja. Lämmitetty 770 ℃ alkoi kaataa alumiinioksidi, rikkiä enintään, rikkidioksidi ja vesihöyryä. Liukenee veteen, happoja ja emäksiä, ei liukene etanoliin. Vesiliuos on hapanta. Hydrolyysin tuottaa alumiini hydroksidi. Vesiliuoksen voi keitetään kauan tuottaa perus alumiini sulfate. Myrkytön, pöly voi edistää silmät. Hydrolyzate on pohja suolaa ja sakka alumiini hydroksidi. Helposti yhdistettävissä kalium, natrium, ammoniumsuolaa muoto aluna, kuten kaliumia alumiini kalium kAl (SO4) 2 · 12H2O. hydraatti kuumennettaessa, se turpoaa voimakkaasti tulee sienellä ja kuumennettaessa punainen vaara se hajotetaan rikkiä enintään ja alumiinioksidi.

Kolmanneksi tärkein tavoite

Tehokas crosslinking agentti eläinten liimaa käytetään, ja parantaa eläinten liimaa viskositeetti. Käyttää myös urea käyttöalue käyttöalue, 20 % vesiliuos kuivatuksen nopeammin.

Paperiteollisuuden hartsi liima, vaha emulsio ja muiden yhdisteiden precipitant vedenkäsittely flokkulanteissa eli orgaanisissa lisäksi Vaahtosammutin, aluna, alumiini valkoinen raaka-aineiden valmistukseen öljy valkaisu, deodorantti, jotkut lääkkeet raaka materiaalit ja niin edelleen. Mutta myös ihmisen jalokiviä ja korkeamman määritelmä valmistus. Arseeni enintään 5mg/kg tuotteiden sisällöstä voidaan käyttää veden hoito flocculant.

1. paperiteollisuus, käyttää paperin koon agentti paperin vesihuollon läpäisemättömyys;

2. liuotetaan veteen voi tehdä veden pieniä hiukkasia ja luontoperäisten hiukkasten tiivistetty suuria paloja hiutaleet ja poistaa vettä, sitä käytetään vesihuolto ja jätevedenkäsittely sakeuttamisaineet;

3. käytetään samentaa veden puhdistus agentti, käyttää myös precipitant, vahvistamista agentti, täyteaine ja niin edelleen. Kosmetiikka antiperspirantti kosmetiikka raaka (supistava);

4. palo teollisuuden ja ruokasoodaa, vaahtoamista agentti koostuu vaahtoa sammutuslaitosten agent;

5. arvio reagensseja, musta torni, Parkitus agentti, öljyn decolorizer, puun kyllästysaineen

6. albumiini pastöroinnin stabilointiaine kuten nestemäistä tai jäädytettyä koko kananmuna, tai munankeltuainen;

7. voidaan käyttää raaka-aineena keinotekoinen jalokiviä ja korkeamman määritelmä aluminates;

8. vuonna käyttävän teollisuuden tuotannon kromi keltainen ja järvi dye precipitant ja roolin vahvistamisesta ja täyte agentti.