Etusivu > Uutiset > Sisältö

Johdanto ja prosessi hotelli jätevesien

Jul 20, 2017

Johdanto ja prosessi hotelli jätevesien

Seuraavassa on sama kuin ”

On olemassa useita tapoja määrittää määritelmä ruoka ja juoma jätteet: yksi viittaa elintarvike-ja juoma ja ruokasali ja jätteiden jäämien tuotanto ja jätteitä, on selvää, että ravintolat, jäteveden Hotellit ja muut elintarvikkeet teollisuuden päästöjen oil.潲 veden, mukaan lukien riisiä vettä, riisiä soup, tähteet, fishbone, luun jäämiä, meloni ja niin edelleen. Tilastot, yli 100 suurten ja keskisuurten kaupunki cateringalan, jäteveden päiväannos on lähellä 300 miljoonaa t, jos ei käsitellä aiheuttavat suuria pilaantuminen.

Ensinnäkin elintarvikkeen ominaisuudet jätteet

Ruoka ja juoma pääkomponentit jätteet ovat jäljellä ruokaa ja vettä, tärkkelys, ruoka kuitu, eläinrasvaa ja muiden orgaanisten pääkomponentti korkea Ravintosisältö, korkea vesipitoisuus, jäteveden runsaasti rasvaa ja suolaa, pilaantuvat käynyt haju Jos keräät se sekä roskien keräys, kuljetus ja hävittäminen, vakavasti vaikuttaa kaupunkitilassa ja asuin elämän, on myös vaikuttaa kotimaan jätteiden vaikutus loppusijoitusta. Lisäksi ruokajäte sisältää runsaasti orgaanista ainesta, sen ravitsemusta on kattava ja rikas, niin kauan kuin asianmukaista hoitoa tekniikka, voit tehdä ruoka- ja juomavaihtoehtoa jätteet on täysin ”resurssi” käyttää.

Toiseksi elintarvikkeiden jäteveden käsittely

On kaksi tapaa käsitellä ruokajätteen:

① käyttää kemiallisia reaktioita, lisäämällä kemikaalien jätevesien orgaanisen aineen hajotessa ks väliä, jäteveden ja sitten haudattiin hoito. Tämän tavan etuna on yksinkertainen, tehokas, haitta on useita hyödyllisiä jäte jätteet aineellista tuhlausta ja on omiaan aiheuttamaan sekundaarisen saastumisen.

② elintarvikkeiden jätteistä

Veden läpi sarjan käsittelyprosessit orgaaninen lannoite maataloustuotantoon. Tämä menetelmä on vaaraton, vähentää, resource suuntautuneen lähestymistavan puutteet korkea jalostuskustannuksiin, jäteveden pitkien tuotannon aikana, taloudellista tehokkuutta ei ole ilmeinen. Tällä hetkellä toinen menetelmää käytetään ruoka- ja jäteveden käsittelyyn. Jälkeen kokoelma elintarvikkeiden jäteveden läpi ensimmäisen solid-neste erottaminen. Nestemäinen osa ensimmäinen öljyn ja veden erottaminen, erottaminen jäteöljyn kierrätys, vesi- ja sitten seurantaa. Ruoka ja juoma jäteveden orgaaninen aines on korkea, solid-neste erottaminen kiinteäksi osaksi kompostoidaan. Kompostointi tuotteita käytetään yleensä orgaaninen lannoite-maataloustuotannon.