Etusivu > Uutiset > Sisältö

Käyttöönotto pummi veden hoitomenetelmät ja keskitin

Oct 10, 2017

Käyttöönotto pummi veden hoitomenetelmät ja keskitin

Mineraalien käsittely jäteveden sisältää mineraalien käsittely salaojitus, rikastushiekka lampi ylivuoto ja minun salaojitus. Salaojitus prosessi kuivatuksen kuljetetaan yleensä Rikastusjäte lietelanta rikastushiekka-allas nimitystä rikastushiekka vesi; Siksi rikastus viemäriin hoitoon tunnetaan myös Rikastusjäte vedenkäsittelyssä.

Keskitin salaojitus kokoonpano liittyy Malmin luokan nimittämisprosessista menetelmä. Tuotannon kuivatuksen saa kansallisen teollisuuden ”kolme jätteet” päästöstandardit hankkeen ovat: pH, kiintoaineen, syanidi, fluoria, rikkivetyä, viemäriin hoitoon kemiallinen hapenkulutus ja raskasmetalli-ioneja.

Mukaan jäteveden sisältämät keskitin jätevettä, se voidaan jakaa kolmeen: jätevedet sisältävät keskeytetty kiinteitä aineita, syanidin sisältävän jäteveden ja orgaanisten jätevesien sisältävä orgaaninen kemiallinen tuote. Keskittimen riippumatta raskas, magneettinen, vaahdotus kasvi jäteveden sisältää kuitenkin useita kiintoaineen ja muita epäpuhtauksia kanssa järjestämistavat Malmin lajikkeita, kuten vaahdotus kasvi sisältää orgaaninen mineraali käsittely, lyijy, sinkki, volframi, molybdeeni, gold kasvi sisältävät syanidia ja muut aineet.

Ensimmäinen, mineraalien käsittely jäteveden ominaisuuksien ja sen vaarat

Jäteveden tärkeimmät haitalliset aineet ovat raskasmetalli-ioneja, mineraali vaahdotus erilaisia orgaanisia ja epäorgaanisia vaahdotus aineet, erityisesti erittäin myrkyllisiä syanidia, cyanochrome ja niin edelleen. Jätevesi on myös monenlaisia liukenematon karkeita hiukkasia ja pienhiukkaset hajallaan epäpuhtauksia. Malmin jätevesi sisältää usein myös, magnesium, kalsium ja muut sulfaatti, kloridi ilmoitettu natrium- tai. Viemäriin hoitoon happo rikastus jäteveden koostuu pääasiassa rikkiä sisältäviä mineraaleja, jotka sekoitetaan veteen Ilmastointi hapettamalla.

Jäteveden epäpuhtausmassan ovat pääasiassa kiintoainetta, happoja ja emäksiä, raskasmetallien ja arsenikin, fluoria, mineraali käsittely kemikaalien, happipitoista kemikaaleja ja muita epäpuhtauksia kuten öljy, fenoli, ammonium, Fosfiini ja niin edelleen. Raskasmetalleja, kuten kupari, lyijy, sinkki, kromia, elohopeaa ja arseeni ioneja ja niiden yhdisteet ovat tunnettuja. Muiden epäpuhtauksien tärkeimmät vaarat ovat seuraavat:

(1) keskeyttää asian: kiintoaineen vedessä voi esiintyä kuten estää kalan kidukset vaikuttavat levät fotosynteesi häiritä veden biologinen elinoloja, jos kiintoaineen konsentraatio on liian korkea, se voi myös esittää joen sedimentaatio , sen kasteluun tekee maaperän jos vettä käytetään elävän veden, suspendoituneena oleva aine on aine, joka saa ihmiset tuntemaan olonsa epämukavaksi ja kantavan bakteerit ja virukset, mikä on haitallista ihmisruumiista. Vaikka raskasmetalliyhdisteiden on keskeytetty asia, ne luovutetaan tietyissä olosuhteissa (pH pudota, ionivahvuuden, viemäriin hoitoon orgaaninen kelaatti konsentraatiomuutoksen) veteen.

(2) xanthate:, xanthate, vaalean keltainen jauhe, ärsyttävää hajua, helppo murtaa haju venttiili 0.005mg / L. katkarapuja ja muut katkarapu vedessä, joka on saastunut xanthate. Xanthate on vesiliukoinen ja on epävakaa erityisesti happamassa vedessä. Hajoavaa aine CS voi olla rikki epäpuhtauden. Butyyli xanthate pohjaveden sallittu enimmäispitoisuus on siksi 0.005mg/L, natrium voihappo entisen Neuvostoliiton pitoisuus on 0,001 mg/L.

(3) musta lääke: dihydroksi disulfidi fosfaatti kuin tärkein osa, mukaan lukien epäpuhtauksien, myös muurahaishappoa, fosforihappoa, rikki cresol ja rikkivetyä. Näyttää tumma ruskea öljyinen neste, Liukenee hiukan veteen Rikkivedyn haju. Se on myös lähde saastuttavien fenoli, fosforia ja muita saasteita.

(4) mäntyöljy: eli 2 # vaahdotus öljy, viemäriin hoitoon terpeenialkoholit alkoholi tärkein osa. Keltainen ruskea rasvainen läpinäkyvä neste, liukenematon veteen, on myrkytön mineral processing tekijöille, mutta hartsi maku, joka aiheuttaa muutoksia vedenkäytön käsitys tehokkuudesta. Koska mäntyöljy on vaahtoamista agentti, on helppo tuottaa epämiellyttävä vaahto.

(5) syanidia: erittäin myrkyllisiä aineita sen ihmisen kehoon mahahapon toimen oli hydrolysoitu osaksi sinihapon ja oli imeytyy vatsassa ja vereen. Sinihapon veressä sitoa Rautaionien sytokromioksidaasi tuottaa hapettunut runsaasti rautaa solun chromase acidase näin menettävät kyvyn välittää happea, aiheuttaa kudosten hypoksia aiheuttaa myrkytyksen. Kuitenkin syanidia voidaan poistaa itsensä puhdistus veteen, niin jos tästäkin voidaan laajentaa Rikastusjäte säiliö rikastus-jäteveden viipymäaika, vastuuvapauden taso voidaan saavuttaa.

(6) rikkivetyä: Normaalioloissa, S, HS vedessä vaikuttavat vedessä happamissa olosuhteissa tuottaa rikkivetyä terveyteen. Rikkivetyä vesipitoisuus yli 0,5 mg/L, kalat ovat toksisia vaikutuksia, jolloin voi olla tietoinen haju päästöjään; Pummi vedenkäsittely ilmakehän Rikkivedyn haju venttiili l0mg / m. Lisäksi pieniä pitoisuuksia CS, haihtuvan veden läpi hengitys ja ihon ihmiskehon, pitkäaikainen altistuminen voi aiheuttaa, myrkytys johtaa neurologinen sairaus Charcote (hiilidioksidi) Hiilidisulfidi hysteriaa.

Toiseksi yleisten periaatteiden viemäriin hoitoon kasvi keskittimen:

(1) olisi hyödynnettävä täysimääräisesti pikkuperunoita selventämis-ja luonnolliseen puhdistumiseen.

(2) Jos luonnollinen sademäärä ei täytä päästövaatimukset, on käytettävä flocculant, kemialliset tai muita menetelmiä.

(3) Jos haluat käyttää kemiallisesti, on aiheellista käyttää lääkealan agent. Jos ei vastaa pilaantumisen tilanteen mukaan, käyttää useita lääkkeitä, viemäriin hoitoon mutta pharmaceutical tyyppi ei pitäisi liikaa.

(4) kemikaalien käytön pitäisi olla myrkytön, alhainen myrkyllisyys, korkea hyötysuhde tai valosaastetta, alhaiset hinnat ja helppo saavuttaa lääkealan. Keskittimen yleisimmin käytetty agent viemäriin hoitoon on lime.

(5) olisi analysoitava ja opiskeli sävellystä jäteveden erilaisen luonteen käyttöä, niin että jätehuolto käsittely jätteiden, kattava.