Etusivu > Uutiset > Sisältö

Neste alumiini kuparisulfaatti alumiini hydroksidi valmistustavasta

Sep 27, 2017

Neste alumiini kuparisulfaatti alumiini hydroksidi valmistustavasta:

Alumiini hydroksidi ja rikkihappo reagoivat under Lämmitys saada nestemäistä alumiini sulfate. Tuotantoprosessin menetelmä on yksinkertainen, ei tarvitse korkea lämpötila ja paine ja ankarissa olosuhteissa ja tilitys, Silitysrauta ja muiden prosessien suhteellinen energiankulutus on alhainen ja tuotantoa koskevien neste alumiini kuparisulfaatti puhdas, erinomainen suorituskyky. Haittapuolena on korkea kustannus- ja kallis.

Jopa niin neste alumiini sulfaatti, alumiini hydroksidi neste alumiini sulfaatti, tuottaa on puhtain ja on käytetty joillakin aloilla.

Tulokset ja Rhithers. Rhithers. Verticals.ithers. pystysuora correlations.ithers. Verticals.ither correlations.omenges Rh - keskittäminen rikkihappo, sitä voimakkaampia reaktio. Kuitenkin rikkihapon pitoisuus on liian suuri, reaktio materiaalin tiheys hajonta aste on alhainen, diffuusio on pieni, nestemäinen alumiini kuparisulfaatti alumiini kuparisulfaatti liitetty jauhe hiukkasia käyttöpainetta pinta edistyminen reaktio. Alumiini kuparisulfaatti muodostumista levisi nopeasti ratkaisu, jotta alttiina uusi reaktio pinta jauhe reaktio voi olla vakaa, nestemäinen alumiini kuparisulfaatti bauksiitin enemmän alumiinia huuhtoutumista. Siksi toiminnan järjestelmä olisi tarpeeksi vettä poimia luotu alumiini kuparisulfaatti, ja paras tapa on laimentaa oleva rikkihappoylimäärä titrataan sopivat fluoridivertailuliuokset tavata reaktio.