Etusivu > Uutiset > Sisältö

Neste alumiini kuparisulfaatti aiheuttaa kiteitä

Jun 26, 2017

Neste alumiini kuparisulfaatti aiheuttaa kiteitä

Yleensä alumiini kuparisulfaatti on vesiliukoinen, jotta on nestemäinen alumiini kuparisulfaatti tämä asia, mutta joskus käytössä, se tuottaa kiteet, mikä on syy? Seuraavassa kuvataan yksityiskohtaisesti:

1, neste alumiini kuparisulfaatti ratkaisu pitkäaikaisen sijoituksen, vesi edelleen vähentää haihduntaa, mikä johtaa liuoksen väkevyys kunnes kyllästyminen, ja neste alumiini kuparisulfaatti kylläinen liuos ja sitten haihtuu kosteus aiheuttaa syötetään muodossa crystal kiteytys, crystal näkyy siis.

2, Lisäksi Neste alumiini kuparisulfaatti lämpötila on pienempi, liukoisuus tulee pienempi, tuottaa kiteitä.

Yhteenveto, pitkän aikavälin sijoitus, vähentää veden lämpötilan alentaminen johtaa neste alumiini kuparisulfaatti kristalli, jotta jahka ei kotona apu, kiinnittää huomiota sopiva lämpötila säilyttämisen lisäksi voit aina lisätä vettä, niin että crystal Liuotetaan

Joskus että jostain syystä, että neste alumiini kuparisulfaatti osaksi kiinteät, niin miten käsitellä sitä kiinteässä muodossa?

1, pitoisuus neste alumiini sulfaatti höyrystin, sitten lämmittää haihduttamalla ylimääräisen veden ja sitten kuljetetaan edellä kiteytyminen jäähdytys multaa ja lopuksi voi olla kiinteä alumiini sulfate.

2, johonkin pitoisuuden ja ph neste alumiini kuparisulfaatti, alumiini hydroksidi ja rikkihappo tietty osa reaktorissa tiettyjä lämpötila ja nopeus ehtoja vastaavat crystal jäähdytys voi olla kiinteä alumiini kuparisulfaatti.

Näistä menetelmistä voi olla nestemäistä alumiini kuparisulfaatti vankka lomakkeeseen, voimme valita tarpeidensa mukaan.