Etusivu > Uutiset > Sisältö

Neste alumiini kuparisulfaatti tietyin edellytyksin hyytynyt

Jul 07, 2017

Neste alumiini kuparisulfaatti tietyin edellytyksin voi hyytynyt sen hyytyminen vaikutus mitkä tekijät vaikuttavat? Ajaa etsiä aikaa se

Yleisesti uskotaan, että neste alumiini kuparisulfaatti hyytyminen vaikuttavia tekijöitä ovat veden lämpötila, kiintoaineen konsentraatio vesi, pH-arvo, hyytymisenediste annostus ja niin edelleen. Veden lämpötila on liian matala, kolloidinen Brownin liike hidastuu nesteytys kasvoi, hyytymisenediste hydrolyysi on hidasta, joten vedenlämpötila on yleensä 20 ~ 30 ℃ on aiheellista. Koeolosuhteita vedenlämpötila 25 ~ 30 ℃, sopivin lämpötilavaatimusten mukaisesti. Vaikka kiintoaineen vedessä pitoisuus on alhainen, hiukkanen törmäys määrä on vähentynyt huomattavasti, hyytyminen vaikutus on vähäistä. mutta pitoisuus on korkea, tarvitaan hyytymistä-annos kasvaa. PH-arvo vaikuttaa epäpuhtauksien läsnäolo ja pinnan ominaisuudet, mutta vaikuttaa myös hydrolyysi tasapaino saostuskemikaaleissa ja morfologia ja aika tuotteen olemassaolo. Suotoveden sisältää korkeatasoisen bikarbonaatti emäksisyys, pH vaikuttaa tiettyjen puskuri.

Koetulokset osoittavat, että heikosti emäksinen suotoveden saavuttaa parempi kokeellisia tuloksia ilman happoja ja emäksiä sääntelyä. Neste alumiini sulfaatti annostus liittyy lajeille ja ilmanlaatudirektiiviin vedessä ja liittyy myös lajikkeita, annostelu menetelmät ja keskipitkällä edellytykset neste alumiini sulfaattia.

Tältä osin uskon, että meillä on neste alumiini kuparisulfaatti on yleinen käsitys, Lisätietoja sisällön huomioi sivuillamme, jos on kysyttävää, ota yhteyttä tai vierailu yritys, Katso eteenpäin teidän vierailun.