Etusivu > Uutiset > Sisältö

Neste alumiini kuparisulfaatti sademäärä menetelmä Silitysrauta poisto

Jun 26, 2017

Neste alumiini kuparisulfaatti sademäärä menetelmä Silitysrauta poisto

Ehdot nestemäisten alumiini sulfate tai lisää hieman rautaepäpuhtauksia jotta antaa sen pelata sen käyttöön on varmistettava sen puhtaus ja monia tapoja poistaa rautaa, sademäärä menetelmä on yksi seuraavista käyttöön.

1, alumiinioksidia ja rautaa raakavalkuaisen määritysmenetelmää: alumiinioksidia sisällön määrittäminen, epäsuora kompleksometrinen titraus käyttö. Tietyin edellytyksin yli EDTA-liuoksen lisättiin ja loput EDTA titrataan Iyijynitraattia mittarina. KF-ratkaisu poistettiin sitten valikoivasti kompleksi alumiini-ioneja ja titrataan Iyijynitraattia poistettu EDTA, voidaan pitoisuuksia alumiinioksidia, yksikkö (gΠL) sanoi.

2, nestemäinen alumiini kuparisulfaatti valmistelu: jätteiden rikkihappo huuhtoutumista bauksiitin saadaan hapan liuos laimennuksen jälkeen, saostus ja sedimentaatio, säädä 310 pH-arvo ~ 315 tai niin, näytteenotto alumiinioksidia sisältöä ja rautapitoisuus ( Massa murto), alumiinin pitoisuus 100158 KP, Silitysrauta % 011080 %.

3, orgaaninen precipitant sademäärä Silitysrauta poistaminen:

Kiinteiden orgaanisten hätiköity A 40 g oli käsitelty desalted vedellä ratkaisu 40 % massasta. Neste precipitant on lisätty jonkin verran nestettä alumiini kuparisulfaatti, alumiini kuparisulfaatti nesteen määrän mukaan, ja seos suodatettiin heti sekoitetaan 110 tuntia mitata sisältöä alumiinioksidia ja rautapitoisuus.

Toivon, että yllä olevaa sisältöä voi auttaa sinua, jos haluat lisätietoja neste alumiini kuparisulfaatti knowledge, jatka kiinnittämään huomiota sivustomme ja toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat tulevat ostaa tuotteitamme.