Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden alumiinisulfaattiteollisuuden markkina-analyysi

Aug 02, 2017

Teollisuuden alumiinisulfaattiteollisuuden markkina-analyysi

Kiinan teollisen alumiinisulfaatin markkinoilla on ollut vastaava kysynnän ja tarjonnan epätasapaino, on ollut ylläpitää ylitarjontaa, markkinatilanne ei ole optimistinen. Seuraavien syiden selvittäminen:

1, Kiinan teollisuusalumiinisulfaatti teollisuus ei ole vielä kypsä. Olipa kyse tuotantoteknologiasta, laitteiden määrästä tai tuotannon laajuudesta, tuotteiden laadusta ulkomaisiin kehittyneisiin yrityksiin verrattuna, on edelleen suuri ero. Yhdessä paljon yrityksiä suunnittelussa ja suunnittelussa ei ole huomaavainen sokeiden investointien tapauksessa, on helppoa vähentää teollisuuden alumiinisulfaatin kokonaistasoa.

2, yksittäinen tuote, uusi tuotekehityskyky on heikko, markkinat ovat olleet liiallinen saturaatio. Nyt Kiinan Industrial Aluminium Sulfaatti tuotantoyrityksiä, vain pieni määrä yrityksiä voi tuottaa joitakin tuotteita ja erityistuotteita, useimmat yritykset voivat tuottaa vain yhden Industrial Aluminium Sulfaatti tuotteita. Ja useimmat kotimaiset tuotteet, aktiivisen alumiinioksidin osuus on alhainen, tuotannon ylivoimainen tuotteet liian vähän yrityksiä, yhdistettynä resurssien vaikutus, tuote epäpuhtauksia liikaa, sen lajike rakenne on vaikea vastata kotimaisten ja ulkomaisten markkinoiden tarpeita , erityisesti alumiinioksidituotteita ja komediaa ja tuotteita.

3, tuotanto-asteikko on pieni, heikko taloudellinen tehokkuus. Kiinassa yli 190 yritystä teollisen alumiinisulfaatin tuotannossa, toisaalta voit nähdä monia raaka-aineiden valmistajien omavaraisuutta, hallinnan kokemus on rikas, markkinoiden vakaus ja hyvä tehokkuus; Toisaalta on olemassa enemmän valmistajia huonojen markkinatilanteiden takia Sokea tuotanto ja myynti, mikä johtaa epätasaiseen markkinakilpailukykyyn.

Viime vuosina teollisuusalumiinisulfaatin markkinat, koska tuotannon kasvu on liian nopeaa, sovellusten kehitys viivästyy, mikä johtaa kokonaismarkkinoihin niin kauan kuin kysynnän ja tarjonnan epätasapaino. Tämän tilanteen parantamiseksi nykyisten tuotantoyritysten on tehtävä teollisia uudistuksia, kehityksen tulisi keskittyä innovointiin tuotannon tosiasiallisten markkinatilanteiden mukaan, ei voi sokeasti laajentaa markkinoiden taakkaa, kun taas muut pienet yritykset eivät saisi jatkaa sokeasti tuotantoon .

Analyysi Kiinan Industrial Aluminium Sulfaatti teollisuuden markkinoilla viime vuosina, ilmiö ylitarjonta on edelleen markkinat paineita, haluavat parantaa tilannetta, meidän on tehtävä teollisia uudistuksia.