Etusivu > Uutiset > Sisältö

Maalien ja pinnoitteiden ero välillä

Sep 08, 2017

Hyvinvointi sisustus markkinoilla, monet ihmiset ovat alkaneet ymmärtää rakennus materiaalit tuotteita, maalaa sana on myös hitaasti huomiomme. Jotkut ihmiset ajattelevat maali on maali, ja jotkut ovat sitä mieltä, että maali ja maali ovat kaksi opettelemaan. Mikä on maali? Mitä eroa on maali ja maali?

1. johdanto maali

Ns pinnoite on päällystetty pinta suojattu tai sisustettu objekti, ja päällystetty vankka tarttuvuus jatkuvaa kalvoa, yleensä hartsi, tai oil, tai emulsio, lisätä tai ei lisää pigmenttejä, täyteaineita, lisää asianmukaiset lisäaineita löytyy orgaanisia liuottimia tai vettä valmistettu paksu neste. Pinnoitteet ovat yleensä koostuu neljästä perusaineen: elokuva materiaaliin (hartsi), pigmentit (myös fyysinen pigmentit), liuottimia ja lisäaineita.

Mukaan tärkein kalvon muodostava käytettyjen maali voidaan jakaa rasvainen maalien, kuitu pinnoitteet, synteettinen pinnoitteiden ja epäorgaaniset pinnoitteet, maali tai maalikalvon ominaisuudet voidaan jakaa ratkaisu, latex, sol, jauhe, valo, sukupuuttoon ja värikästä taidetta maalata. Se suojaa, koristaa merkkejä ja muita erityisiä toimintoja (kuten sähkö, antifouling-, vedä vähentäminen, lämmöneristys, säteilyn vastus, johtuminen, magneettisen johtavuuden aikaansaamiseksi, jne.). Siksi maatalouden ja teollisuuden maanpuolustusta, tieteellinen tutkimus ja ihmisiä on yhä laajalti käytetty.

2. ero maali ja maali

Edellinen aggregaattien on käsitelty kasviöljyjä ja luonnonhartsit ja ovat yleensä kutsutaan maalit. Teollisuuden kehityksen eri pinnoitteet on kasvussa, ja laatu ja suorituskyky kasvavat, monet uudet pinnoitteet enää sisällä oil komponentteja. Tämä ei ole tarpeeksi maalata substantiivi. Siksi nyt koske pinnoite pinta erilaisia materiaaleja, joita yhdessä kutsutaan maali, maali on vain yhdenlainen maali. Tieteen kehitystä laaja-alaista soveltamista kaikenlaisia polymeeri hartseja on tehnyt perusteellista muutosta pinnoite tuotteita niin tarkka nimi olisi ”orgaaninen maali”.

Itse asiassa maali on sellainen maali, mutta vain raaka-aineita käytetään maaleissa tung öljy ja lakka ja maali, perustuu Englanti käännös pinnoite tuotteita. Lisäksi koska moderni maalit melkein enää käyttää tung öljy ja lakka raaka-aineina, ei ole asianmukaista vaatia maalata uudelleen.