Etusivu > Uutiset > Sisältö

Maalit ja pinnoitteet Ero olemassaolosta

Sep 26, 2017

Saneerauksen aikana omistajien on joskus hankittava omia maaleja, kun maalimestari kertoi ostavansa tietyn maalin maalista nähdäksesi, että edellä on maalattu maaliin. Onko maali ja maali sama? Jos ei, mikä on ero maalin ja maalin välillä?

Paint Coatingsin käsitteen kehitys

Maalilla on pitkä historia. Syy, miksi sitä kutsutaan maalaamiselta, tätä materiaalia aikaisemmin ei voida erottaa kasviöljyistä ja maaleista, joten "maalata" sana, jolla on raskas historia ja antiikin kulttuuri. Tieteen ja teknologian jatkuvan kehityksen myötä maaliteollisuus on kasvanut, maalien erilaisuus, kategoria on ollut myös innovatiivinen.

Termi "maali" on ilmestynyt 1950-luvulla. Teollisuudessa on aina ollut, että maali ja maali ovat vain samaa materiaalia kuin kahdesta eri nimestä. 20-luvulla, 50-60-vuotiailla ja jopa 1970-luvulla, teollisuus tulee olemaan "maali", jota ymmärretään oppimisena, "maali", jota ymmärretään yleisesti tunnetuksi. Siksi kun "maali" on osa akateemisen maun otsikoita, näyttää siltä, että vain tutkimusyksiköt voivat nauttia maalien nimestä, kuten maalitutkimuslaitoksesta tai maalitutkimuksesta. Samalla kun tuotantoyritykset tunnetaan maalitehtaana, maalitehtaana tai maalitehtaana.

Maalien ja maalien nimet sekoittuvat 1980-luvun jälkeen. Taloudellisen rakentamisen nopean kehityksen, rakennusteollisuuden nopean nousun myötä maaliteollisuus ei enää ole monopoli aikaisemmasta kemiallisesta järjestelmästä. Suuri määrä uutta kotimaista rakennusjärjestelmää, joka muistuttaa tuotantolaitosta, jota yleisesti käytetään "maali" yrityksen nimeksi. Suurten arkkitehtonisten pinnoitteiden tuotemäärien myötä markkinoille tuli "maali" paitsi pyhästä akateemisesta aulasta, mutta myös siksi, että arkkitehtoniset päällysteet ovat pääosin vesipohjaisia tuotteita, maalien käsite ja siksi yhteiskunnallinen väärinkäsitys, yksipuolinen että maali on vettä, uskovat virheellisesti, että maali ja maali ovat kahta eri materiaalia, kuuluvat kahteen eri teollisuuteen.

GB-muistiinpanoja maaleista ja maaleista

Kansallinen standardi (GB 5206.1) Maalien ja lakkojen sanastandardeihin liittyvässä peruskäsitteessä pinnoitteet määritellään sillä, että niitä levitetään kohteen pinnalle muodostaen kiinteän pinnoitteen, jolla on suojaavia, koristeellisia tai erikoisominaisuuksia kuten eristys, korroosio , merkinnät jne. Yleinen termi nestemäisten tai kiinteiden aineiden luokalle. Suurin osa varhaisesta kasviöljystä tärkeimpänä raaka-aineena, se tunnetaan maaleina. Nyt synteettinen hartsi on korvattu useimmilla tai kaikki kasviöljyllä, ns. Maalilla.

Edellä esitetyn määritelmän osalta seuraavat kaksi näkemystä:

1, nyt syy siihen, miksi tällaisia materiaaleja ei kutsuta maali- maaleiksi, johtuu enemmän maalien lajista ja luokista, koska maalien nimi ei voi kattaa alan olemassa olevia tuotteita ja maalia voidaan käsitellä kaiken teollisuuden tuotteiden käyttö maali nimi tarkempi ja tieteellisempi. Tällaisia ovat esimerkiksi jauhemaalaustuotteiden ei pitäisi käyttää maalien, maalien ja maalien otsikkoa, eivät ole keskenään vaihdettavissa. Siksi maali voi peittää kiinteän jauhemaalin ja nestemäisen maalin, eikä korvaaminen ole, joten tavallinen tulkinta ei ole käytössä.

2, standardin "Huom" maaliterminologiassa: "Maalien nimenomaisessa nimessä voidaan käyttää ilmaisia" maali "sanoja, kuten maalien sekoittamista, paksua maalia jne." on myös väärä. Koska itse asiassa "maalia" ei käytetä pelkästään tiettyihin maalilajikkeisiin vaan myös lukuisiin maalausluokkaan, kuten akryylimaaliin, polyuretaanimaaliin jne., Mutta myös suuri määrä sovelluksia alalla viittaa kuten korroosiota, auton maalia, alusmaalia ja niin edelleen. Itse asiassa yksittäisten olosuhteiden lisäksi maali ja maali sana on yleinen, se ei erikseen viittaa siihen, että tietty laji voidaan ilmaista.

Maalaa maalien käsite on muutettava

Maalien näkyvät ominaisuudet, maali on nestemäistä, se ei voi peittää kiinteää maalia kuin nestemäistä maalia. Koska peittoalueen laajuus on erilainen, olisi vaikea selittää, pitäisikö maali tulkita samalla tavoin kuin maalin käsite.

Tällä hetkellä vesipohjainen maali ja jauhepäällyste on tullut ilmasto, erityisesti vesipohjaisten maalipohjaisten arkkitehtuuripinnoitteiden Kiinan koko maali oli noin 38%. Koska vesipohjainen maali ja öljyinen maali ovat sen kemiallisia ominaisuuksia olennaisesti erilaiset, myös vesipohjaiset maalit ja öljymaalatuoteominaisuudet ovat hyvin erilaiset, niin vesipohjainen maali maalausteollisuuden vanhana ymmärryksen tärkeänä haarautena on tieteellinen. pohjainen maali ja öljy (maali) tulisi sitoa kahteen eri nestepinnoitussarjaan.

Siksi perusperiaatteiden standardeissa ei ole tarvetta vain asianmukaisesti muuttaa tavanomaisia päällystyssanoja, vaan myös maalata, maalata ja vesipohjaisia maalipintoja koskevia standardeja. Ne määritellään seuraavasti:

Yleinen termi nestemäisten tai kiinteiden aineiden luokkaan, jota voidaan levittää kohteen pinnalle muodostamaan kiinteä pinnoite suojaavilla, koristeellisilla tai erityisillä ominaisuuksilla, kuten eristys, korroosio, merkintä ja vastaavat. Sisältää öljy (maali), vesipohjainen maali, jauhemaalaus.

Maali: Virtaava nestemäinen päällyste. Sisältää öljyn (maali) ja vesipohjaisen maalin.

Paint: Orgaaninen liuotin keskipitkäksi tai erittäin kiinteäksi, liuotinvapaa öljymaaliksi.

Vesipohjainen maali: Vesi voi olla liuennut tai veteen hajallaan oleva maali.

Yllä oleva ero on maalin ja maalin välinen ero.