Etusivu > Uutiset > Sisältö

Maalit ja CoatingsApparent ominaisuudet

Aug 18, 2017

Uskoa, että monet eivät ymmärrä, omistajat remontin sisustus kysyy rakentaminen master käyttää maalilla tai maali? on maali ja maali sama asia? Jos ei, mitä eroa on maali ja maali? Let's puhua maali ja maali tänään.

Maali on pitkä historia maassamme. Syy kutsutaan maali, alussa tämä materiaali on erottamaton osa kasviöljyä ja lakka, niin sana ”maali” kuljettaa raskaita historia ja muinainen kulttuuri. Kanssa jatkuva kehittäminen tieteen ja teknologian maaliteollisuudessa kasvaa, maali, luokat ovat osoittautuneet jatkuvasti innovatiivisia.

Termi ”maali” esiintyi 1950-luvulla. Alalla on aina ollut että maali ja maali on vain samasta materiaalista kaksi eri nimitys. 1900-luvun 50-60 vuoden, jopa 70 's, siirretään teollisuudelle ”maali” ymmärretään oppimisen ”maali” ymmärretään yleisesti tunnettu. Vuoksi tuolloin ”maalata” appellation paljonko kanssa akateeminen maku, näyttää että vain toimintayksikkö nauttia otsikko kaksi sanaa, kuten maali laitoksen tai maali tutkimuslaboratorio. Jos tuotanto-yritysten ovat kaikki kutsutaan Maalitehdas, samalla maalata tehtaan tai maali tehdas.

Sekaannusta maali ja maali alkoi 1980-luvun jälkeen. Talouden rakentamisen nopean kehityksen rakennusalalla on kasvanut nopeasti, maali kauppa ei ole enää monopolia viime kemiallisten järjestelmä. Suuri määrä uusien samanlainen tuotantolaitosten kotimaan rakennus-järjestelmä yleisesti käytetty ”maali” yrityksen nimi. Arkkitehtuurin maalituotteiden markkinoilla suuri virta ”maalata” ei vain Pyhä akateeminen Hall sana tuli, myös koska arkkitehtuurin maali on pääasiassa vesipohjaisia tuotteita, maali käsite on siis sosiaalisesti vääristynyt, yksipuolisuutta, että maali on vesi-pohjainen virheellisesti sitä mieltä, että maalit ja maalit ovat kaksi eri materiaalit, kaksi eri toimialoilla.

Kansallisten standardien (GB 5206.1) maaleissa ja lakoissa perus termin sanasto standardin maali on määritelty seuraavasti: pinnoite pinta voi muodostua suojaavia, sisustuksellisia tai erityisiä energiaa (kuten eristys, korroosionestomenetelmänä, merkintä jne.) Solid-State pinnoite luokan nestemäisiä tai kiinteitä aineita. Useimmat alussa käyttää kasviöljyä tärkeimmän raaka-aineen, sanotaan maalata. Nyt hartsi on suuri tai kaikki korvattu kasviöljy, sitä kutsutaan maali.

Edellä mainitun määritelmän ohella on kaksi näkökantaa

1. tämän materiaalin laatu johtuu maali ei kutsuta maali, on kehityksen maali ja luokat koska maali nimi on ei kattaa alan olemassa olevia tuotteita ja maali sana voi kattaa kaikenlaisia teollisuuden tuot den ajan, maali nimien tarkemman ja tieteellinen käyttö. kuten jauhe pinnoite tuotteet eivät sovellu maali nimitys, maali ja maali tässä ei ole vaihdettavissa. Siksi pinnoite kattaa kiinteät jauhemaalaus ja neste maali, mutta vaihtaminen ei ole, joten vakioselitys ei ole paikallaan.

2, pinnoite aikavälillä ”huomata” standardi: eli ”maali erityinen nimi voidaan” maali ”-sana ilmaisemaan kuten sekoitus maali, paksua maalia yms” myös joitakin väärin. Koska itse asiassa ”maalata” ei käytetä ainoastaan erityinen maali lajikkeita, mutta myös suuri määrä pinnoitteissa luokkaa akryylimaalilla ja polyuretaani maali, useita sovelluksia alalla yleisiä kuten korroosionestomenetelmänä maali , autojen maali- ja marine paint Association. Itse asiassa yksittäistapauksissa, maali ja maali lisäksi kaksi sanaa on yleinen, ei ole erityisesti tiettyjen lajikkeiden voidaan ilmaista.

Ilmeinen ominaisuus maali ja maali on nestemäinen, se ei kattaa paitsi neste maali kiinteä maalilla. Koska kattavuutta on erilainen, on vaikea selittää käsitteen maali ja maali.

Tällä hetkellä vesiliikenne pinnoitteet ja Jauhemaalit on tullut yhä enemmän, erityisesti vesi-pohjainen maali on tärkein maali oli noin 38 % kokonaismäärästä Kiinassa. Koska vesi-pohjainen maali ja rasvainen lakka sen kemialliset ominaisuudet ovat pohjimmiltaan erilaisia, vesipohjainen maali ja rasvainen maali ominaisuuksien on myös suuri ero, niin vesi-pohjainen maali merkittävällä maali teollisuuden vanha ymmärtäminen, ei tieteellinen. vesipohjainen maali ja öljy (sukupuoli) maali olisi vertailtu neste maali kaksi eri sarjassa. Lisätietoja sisustus knowledge, vierailla: Chongqing Villa sisustus Tietoa kokemus.

Siksi tässä standard peruskäsitteet ei vain tarvitse korjata standardi paint terminologia, mutta myös maali, maali ja vesipohjainen maali terminologia standardeja. Ne voidaan määritellä:

Pinnoite: Luokan nestemäistä tai kiinteää ainesta, joka on päällystetty pinnalla objektin muodostaa kiinteä kalvo suojaa, sisustus tai erityistä energiaa (kuten eristys, korroosionestomenetelmänä, merkintä, jne.). kuten öljyvärimaalaus (sukupuoli), vesipohjainen maali, jauhemaalaus.

Maali: neste maali, joka voi virrata. kuten öljyvärimaalaus (sex) ja vesi-pohjainen maali.

Maalit: orgaaniset liuottimet kiinteille aineille normaali tai suuri, liuotteeton rasvainen maali.

Vesipohjaiset maalit: maalit, jotka liuotetaan veteen tai hajallaan vettä.