Etusivu > Uutiset > Sisältö

Paperin valmistamiseksi, joka voidaan täysin kattaa objektin pinnan

May 19, 2017

Paperinvalmistus on sulfaattikeittoon, jota voidaan täysin peitetty objektin pinnan, suojattu, sisustettu, merkitty ja muut erityiset käyttötarkoitukset. Kiinan maaliteollisuudessa arvovaltaisempia ”maali teknologia” on kirja, joka on määritelty: ”maalikerrosta on materiaali, tämä materiaali voidaan käyttää eri rakentamisen prosessi päällystetty objektin muodostaminen vahva pito, tietyn pinnan voimaa, jatkuva elokuva tunnetaan pinnoite, tunnetaan myös nimellä maalikalvon tai pinnoite muodostuu.

Maalikerrosta muodostuu yleensä kalvon muodostava materiaalit, täyteaineet (pigmentit), liuottimiin, lisäaineisiin ja muut neljä osatekijää. Suorituskykyvaatimukset joskus ainekset muuttuu hieman, kuten lakka ilman väriaineita Jauhemaalit voi olla ei liuotinta.

Kuuluvat orgaaninen kemiallista polymeeriä materiaalit, pinnoite muodostumista kuuluu kaltaisten polymeeri yhdisteiden. Moderni kemiallisten tuotteiden luokituksen mukaisesti sisustusmaali pinnoitteet ovat hieno kemiallisia tuotteita. Moderni sisustusmaali pinnoitteet ovat vähitellen siirtymässä monipuolinen engineering materiaali ja tärkeä teollisuudenala kemianteollisuudessa.

Lyhyt historia sisustusmaali pintakäsittelyt

Paperinvalmistus on sekoitus orgaanisia tai epäorgaanisia aineita, sisustaa ja suojata nimikkeet. Paperin valmistuksessa on epävarma. BC 6000 vuotta Kiina on ollut käytetyt epäorgaaniset yhdisteet ja orgaaniset pigmentit mixed paahtamalla maali on parannettava. 1500 eKr. Ranskan ja Espanjan luolissa, maali pinnoitteet on käytetty maalaus ja sisustus. 1500 eKr. egyptiläiset valmistetut käyttö värit kuten indigo värimatara sininen ja punaisella maalilla, mutta tämä maali on edelleen kovin puutteellinen. 1700-luvulla kehittymisestä ja pellavansiemenöljy ja sinkkioksidi, pinnoitteet maaliteollisuudessa nopean kehityksen.

1900-luvun maali pinnoite-prosessin on merkittävä kehitys, on paremmin kiinnittymistä, suurempi kiilto, palonsuoja, korroosionkestävyys ja paperin valmistus erivärisiä Lämpöstabiliteetin maalata alussa useimmat kasviöljyä kuin pääraaka-aineen, sitä kutsutaan ”paperin valmistus”, kuten alkuperäinen eco-keitetyt tung öljy terveys. Perinteinen luonnonmateriaaleilla kuin viiniköynnöksestä tuotteisiin, tai moderni kehittäminen synteettisten kemiallisten tuotteiden raaka-aineiden tuotteisiin, ovatko orgaaninen kemiallista polymeeriä materiaalit muodostumista pinnoite on polymeeri yhdiste. Moderni kemiallisten tuotteiden luokituksen mukaisesti paint on hieno kemiallisia tuotteita. Moderni pinnoitteet ovat vähitellen siirtymässä monipuolista engineering tavaraa tärkeä teollisuudenala kemianteollisuudessa.