Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teknologia ja Application Analysis teurastamon viemäriin hoitoon

Oct 10, 2017

Teknologia ja Application Analysis teurastamon viemäriin hoitoon

Teurastus jätevedet ympyrä huuhtele, huuhtele, teurastus ja muista kasvi lattia huuhdella, kuuma hiukset, split, -katkotuista elintarvikkeiden jalostus, pesu öljyä, se on suuri määrä vettä, epätasainen salaojitus, viemäriin hoitoon korkeat pitoisuudet epäpuhtauksia ja kiintoaineen, hyvät Biokemialliset ominaisuudet. Lisäksi on muita runsaasti orgaanisten jätevesien suurin ero on sen korkea NH3-N-pitoisuus (noin 120mg/l), niin prosessi suunnittelu otettava huomioon NH3-N viemäriin hoitoon vaikutuksista.

Analyysi veden laadun teurastamojen jäteveden

Teurastus jätevedet ympyrä huuhtele, huuhtele, teurastus ja muista kasvi lattia huuhdella, kuuma hiukset, split, -katkotuista elintarvikkeiden jalostus, pesu öljyä, se on suuri määrä vettä, viemäriin hoitoon epätasainen salaojitus, korkeat pitoisuudet epäpuhtauksia ja kiintoaineen, hyvät Biokemialliset ominaisuudet. Lisäksi on muita runsaasti orgaanisten jätevesien suurin ero on sen korkea NH3-N-pitoisuus (noin 120mg/l), niin prosessi suunnittelu otettava huomioon NH3-N viemäriin hoitoon vaikutuksista.

Teurastamojen jäteveden esikäsittely

Teurastuksen jäteveden esikäsittely on avain koko järjestelmän tehokkaalle toiminnalle. Teurastus jäteveden vankka kiintoaineen (SS) jopa 1000 mg/l, suspendoituneena oleva aine pilaantuvia orgaanisia aineita, on oltava ajoissa kuuntelu, toisaalta estää myöhemmät putki laitteet tukkeutumisen toisaalta välittömästi clean up Vältä kiintoaineen orgaanisen aineksen jäteveden ja tullut liukoisen orgaanisen aineksen viemäriin hoitoon johtaa jäteveden CODCr, BOD5 pitoisuus kasvoi. Teurastus jäteveden sisältää useita sian Lanta, makeuttamaton rehun aidan pesuvedessä ja ehdot teurastuksesta kahteen pääryhmään jäteveden.

Huuhtele vedellä on esikäsitelty septitankin tyhjennyksen ja sitten yhdistyi ehdot teurastamojen jäteveden päästä viemäriin hoitoon station. Sian Lanta ja pilkkoutumattomiin rehujen talletetaan sakokaivo eristetään ja kuivattu purista solid-neste erotin kosteuspitoisuus on enintään 70 %) kalojen rehuna.

On olemassa kaksi tapaa teurastuksen jäteveden esikäsittely: emissio ja seulonnan (suodattimen huokosten koko 1 ~ 5mm). Ilmastointi vaahdotus käytetään pääasiassa kanssa Pienet jäteveden puhdistuslaitokseen. Suurin haittapuoli on, että laite on monimutkainen, vaikea hallita ja käynnissä maksaa korkea ja huonot hygieeniset olot. Seulonta sovelletaan pääasiassa esikäsittely teurastuksen jossa suuri jäteveden, viemäriin hoitoon helposti ja vakaan toiminnan.

Ennen tarvetta Kalastus-altaan suodattimen karkea ruudukko (50 × 5 mm), karkea Säleikkö (20mm) ja muut suojaavat toimet.