Etusivu > Uutiset > Sisältö

Rooli teollisuuden alumiini kuparisulfaatti paperitekniikan ja sen valmistelu

Aug 02, 2017

Rooli teollisuuden alumiini kuparisulfaatti paperitekniikan ja sen valmistelu

Mitoitus yleisesti käytetty teollisuuden alumiini kuparisulfaatti (tunnetaan myös nimellä aluna tai bauksiitin) precipitant, pääasiallinen koostumus on 14 ~ 18 kidevesi kanssa teollisuuden alumiini kuparisulfaatti, Al2O3 sisällöstä 14-15 %. Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on helppo purkaa, ratkaisu on hapan, syövyttäviä. Bauksiitti sisältää epäpuhtauksia ei pitäisi liikaa, varsinkin Silitysrauta suolaa ei voi olla liian suuri, muuten se on hartsi hartsi, väriaine kemiallisia vaikutuksia, vaikuttavat väristä paperia.

Bauksiitti on: alumiinioksidin summa on 15,7 prosenttia, rautaoksidi sisältö on alle 0,7 %, veteen liukenemattomat aineet sisältö on vähemmän kuin 0,3 prosenttia Ilmainen Ilmainen rikkihappoa.

Bauksiitin paperinvalmistuslinjan suuri merkitys ennen kaikkea tarvetta mitoitus, vaikka se on tyytyväinen myös muut vaatimukset paperi. Bauksiitin ratkaisu on hapan, lisää, lisää bauksiitin vaikuttaa suoraan liete Internet pH-muutoksia. Vaikka paperi on nyt neutraali tai emäksinen muuttaa, teollisuuden alumiini kuparisulfaatti, mutta bauksiitin kirjassa roolia ei voida sivuuttaa.

Tulokset osoittavat mahdollisia δ voidaan hallita muuttamalla Internet, joka voidaan tehokkaasti parantaa veden suodatus korko ja pysyvyytensä Internet lietteen ja pystyy tehokkaasti valvomaan hartsi esteen kanssa talkki pH-arvo. Tarvittaessa korotusta bauksiitin vähentää liete, pH-arvo, mutta myös voi tehokkaasti vähentää sellun tarttuvuus ja alentaa paineen aiheuttama painamalla paperirulla. Ilmaistaan yleensä purista paperia Villan pitkään, voi olla aiheellista korottaa bauksiitti. Mutta bauksiitin valvoa määrä kunnolla, jos määrä liikaa, paitsi aiheuttaa jätettä, mutta myös paperin teräviä. Ja aiheuttaa korroosiota paperi koneenosia ja net, huopa tappio. Siksi bauksiitin summa ohjataan yleensä ohjaamalla pH välille 4,7 ja 5.5.

Tapa liuottamalla bauksiitti on kuuma liuottamalla ja kylmä liuottamalla. Ensin lämmitetään Lämmitys nopeuttaa purkamisesta alumiinioksidin; jälkimmäinen on sykli alumiinioksidin vesiliuoksena nopeuttaa diffuusio ja purkamisesta. Kuuma sulattaa menetelmä verrattuna ratkaisu on säästää turkkilainen ja parantaminen keksinnön etuja, ja se on paremmin liuottamalla menetelmä.

1) kylmä ratkaisu menetelmä

Kylmä sulaminen laitteita lähinnä on liuennut säiliön, pumpun ja keskellä säiliö. Purkaminen säiliön pohja kartio, korkea suodatin levy, jossa liikkeeseen putkeen yläosassa. Liuenneen ratkaisu suodattimen läpi levyn keskellä säiliöön ja sitten lähetetään takaisin recovery säiliö verenkierrossa pumpulla. Purkaminen toiminnon menetelmä on: ensin liuennut Tank lisäämällä tietyn määrän vettä, teollisuuden alumiini kuparisulfaatti auki viisi pumppu ja prosessiin tarvittava määrä bauksiitti (teollisuuden alumiini Sulfate) tietyn ajan aika, tarkistaa, onko liuennut lakkautetaan määritetään, ja uudelleen säätää prosessin vaatimusten ja vihdoin lopettaa aikana, nesteen lähetetään varastointikapasiteettia.

2) kuuma sulaa menetelmä

Thermal liukeneminen on perinteisen hajoamisen pääasiassa sovellettavat pieniä kasveja yleensä tarvitse kiertovesipumppu, toiminnon menetelmä on: ensimmäinen bauksiitin säiliöön, lisää tarvittavat vettä (paljon bauksiitin 18 ~ 20 kertaa), ja sitten suoraan höyry kiehuvat (mielellään sekoittaen). Kun 20-30 minuuttia, kunnes ratkaisu oli täysin avoin pysäyttää höyryä, anna sen seistä vielä selväksi 35 ℃ tai jäähdytetään ja suodatetaan varastosäiliö.

Alumiinioksidin liuoksen pitoisuus on noin 2 – 3', ja määritelty omapaino on 1,02 jotta 1.03, joka on noin 6-8 g/l Al2O3.

Bauksiitin määräytyy hartsi sekä veden määrä. Yleensä määrästä kolofoni 2-3 kertaa. Kuten veden kovuus teollisuuden alumiini kuparisulfaatti, paitsi lisäämään bauksiitin määrä ja parhaiten hyödyntää happo bauksiitin tuotanto. Siksi tosiasiallisen tuotannon määrä bauksiitin joskus saavuttaneet hartsi 4-5 kertaa.