Etusivu > Uutiset > Sisältö

Käyttöä teollisten alumiini kuparisulfaatti tulenkestävät Castable

Aug 02, 2017

Käyttöä teollisten alumiini kuparisulfaatti tulenkestävät castable

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti käytti palonkestäviä castable tulenkestävät yhteenlaskettu ja jauhe, pääasiassa savea klinkkerin, bauksiitin klinkkerin ja muita high-alumiinioksidi materiaaleja huoneenlämmössä voimaa, on lisättävä ostettavien. Tässä kaikille selittää yksityiskohtaisesti.

Castable tulenkestävät joskus sekoittaa alumiinioksidin ≥ 29 % pehmeää savea jauhetta, tarkoituksena on parantaa korkean lämpötilan suorituskyky määrä on 5 % ja 10 % samaan aikaan sekoitetaan laajennus agentti ja muut materiaalit korvata castable High lämpötila kutistuminen. Mutta joka tapauksessa käyttöä teollisten alumiini kuparisulfaatti tulenkestävät castable tulee suosittu ja hyväksytty.

Se ei voi tehdä kemialliset reagenssit, mutta myös tehdä tulenkestävät massat. Tulenkestävät castable on teollisuuden alumiini kuparisulfaatti ratkaisu käyttää sideaineena ja tulenkestävät yhteenlaskettu ja jauhe valmistuksesta. Fosfaatti tulenkestävät massat verrattuna suorituskyky on hieman huonompi, mutta kustannukset ovat pienet, on vielä elinvoimaa.

Sitä käytetään kuten tulenkestävät castable kaasun kovaa materiaalia, tiivistyminen, karkaisu mekanismi ja korkea lämpötila fysikaaliset ja kemialliset muutokset ovat monimutkaisia. On tunnettua, että teollisuuden alumiini kuparisulfaatti esiintyy vesiliuoksena sulfaatti, alumiini hydroksidi ja alumiini hydroksidi muodossa. Vaikka alumiini ja muut aineet olemassa, huoneenlämmössä kovettuminen on hyvin hidasta. Kun lisäksi aluminate sementtiä, ionit sulfaatti ja sementin sammutettua kalsiumionit muodostaa lisää kalsiumsulfaatti, mutta myös Silitysrauta muodostumista sulfaatti ja niin edelleen. Nämä aineet ovat edelleen reagoi tuottaa uusia aineita kuten kalsium sulphoaluminate ja rauta sulphoaluminate. Uutta crystal oli sarake- tai neulasmainen, ja rajat-kasvun ja kehityksen huoneenlämmössä saada massat vahvuus.

Käyttöä teollisten alumiini kuparisulfaatti käytettäväksi tulenkestävät massat on ensimmäinen esitellä teille täällä, toivon, että yllä olevaa sisältöä voi auttaa sinua.