Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pummi veden hoitomenetelmä sinä tietää?

May 19, 2017

Pummi vedenkäsittely menetelmä tiedät?

Viemäriin hoitoon tarkoituksena on jäteveden tavalla elintarvikkeissa tai muuntaa vaarattomia aineita siten, että jätevettä puhdistetaan. Yleensä estää myrkky ehkäisy ja taudinaiheuttajien infektio; haju haju ja vihaan näkyviä kohteita täyttämään eri tarkoituksiin.

Jätteiden käsittely Perusmenetelmä on käyttää fysikaalisia, kemiallisia tai biologisia menetelmiä tai useita menetelmiä poistaa haitallisia aineita jäteveden mukaan vedenlaadun ja veden määrittää sen hoito pummi kohtalo hoidossa Vedenkäsittely voidaan jakaa ehdot, toisen ja kolmannen käsittelyn.

Pummi veden hoito perusmenetelmiä: (1) ensisijainen hoito käyttäen fyysisten käsittelymenetelmien, Säleikkö, seula, sedimentin sedimentaatio säiliö, rasvasuodatin ja muut rakenteet poistaa jätevesi suspendoidun kiintoaineksen, öljylautan, alkuperäisen säätö PH, vähentää korruptiota jäteveden. Jäteveden tason hoidon jälkeen yleensä täytä päästönormeja (BOD hävikkiä vain 25-40 %). Se on yleensä esikäsittely vaiheessa seuranta prosessi kuormituksen vähentämiseksi ja parantamiseksi käsittelyn vaikutus.

Perusmenetelmiä viemäriin hoitoon: (2) käsittelyn käytetään biologisia hoitomenetelmät ja tietyissä kemiallisissa menetelmissä poistaa jäteveden orgaanista ainesta ja osa kolloidinen yhdisteiden hajoamista. Jälkeen käsittelyn jäteveden BOD hävikkiä voidaan saavuttaa 80-90 %, toisin sanoen BOD määrä voi olla alle 30mg/L. Jälkeen käsittelyn vettä, yleensä täyttää maatalouden kastelu standardeja ja jäteveden immissionormit, joten biologinen käsittely on pääasiallisesti viemäriin hoitoon. Mutta kun veden biologinen käsittely säilyy jonkin verran kiintoaineen, liuenneen orgaanisen aineen biologinen hajoaminen liuennut epäorgaaniset ja typpi- ja muiden levien lisäarvoa ravintoaineiden ja sisältää viruksia ja bakteereja. Ja näin ei täytä päästöjen korkeampia vaatimuksia kuten käsittely pienempi, huono laimennus joki virtaa voi aiheuttaa pilaantumista, ei voida suoraan käyttää käyttövettä, teollisuusvesien ja pohjaveteen ladata.

Pummi vedenkäsittely perusmenetelmiä: (3) jälkikäsittely on edelleen poistaa biologinen käsittely ei onnistunut poistamaan epäpuhtauksia kuten fosfori-, typpi- ja biologinen vaikea hajoavat orgaaniset yhdisteet, epäorgaaniset yhdisteet, taudinaiheuttajia ja niin edelleen. Jäteveden jälkikäsittely perustuu biologinen käsittely edelleen kohteleva kemialliset menetelmät (kemialliset hapettumista, kemiallisen saostumisen yms.), fysikaaliset ja kemialliset menetelmät (adsorptio ioninvaihto kalvo erottaminen tekniikka, ja) Poista osa tiettyjen epäpuhtauksien ”syvä käsittely” metodi. Selvää jäteveden jälkikäsittely on kallista, mutta voi hyödyntää täysimääräisesti vesivarojen. Seuraavassa on sama kuin ”

Viemäriin hoitoon on varsin monimutkainen ja hoitomuoto valinnan on perustuttava vedenlaadun ja määrän jäteveden vettä tai vettä otetaan huomioon. Mutta huomiota jätevesien käsittelyprosessin liete, jäämien käyttö ja mahdollinen toissijainen saasteongelmien sekä flokkulanteissa eli orgaanisissa elpyminen.