Etusivu > Uutiset > Sisältö

Viemäriin hoitoon vähentää saastumista puhdistamalla jäteveden

Sep 08, 2017

Jäteveden käytetään kemialliset ja biologiset menetelmät jäteveden käsittelyn, niin että likavesi puhdistus, vähentää siten, että jätevesien hyödyntäminen, uudelleenkäyttö, vesivarojen hyödynnetään. Prosessi erottaa tai jätevesien epäpuhtauksien muuntaminen vaarattomia aineita.

1. fyysiset hoitomuoto

Jätevesien käsittelymenetelmä, joka on erotettu toisistaan fyysisin ja kierrättää jätevesi, joka sisältää Keskeytetyn tilan epäpuhtauksia (mukaan lukien kalvon ja öljy helmiä), voidaan jakaa painovoima erottaminen menetelmä, keskipako erottaminen menetelmä ja seula-suodatin kuuntelua. Lämmönsiirron periaate hoitomuoto kuuluu fysikaalisella menetelmällä.

2. kemialliset hoitomuoto

Kemiallisen reaktion ja kulkeutuminen ja poistaa epäpuhtauksia liuennut, kolloidinen valtion jäteveden tai sen muuntaminen jätevesien käsittelymenetelmä vaarattomiksi. Kemiallinen käsittely perustuu kemiallisen reaktion lisäämällä lääke hoitoon yksikkö on: hyytyminen, neutralointi, redox ja hoitoon yksikkö perustuu kulkeutuminen on: louhinta, strippaus, puhaltaa, adsorptio, ioninvaihto, electrodialysis ja käänteinen osmoosi. Jälkimmäinen kahdenlaisia jalostus yksikköä kutsutaan erottaminen Kalvotekniikalla. Prosessin laitteeseen käyttäen kulkeutuminen on kemianteollisuudessa ja siihen fyysiseen toimintoja, joten se voidaan erottaa kemikaalikäsittelyn ja tullut muunlaista hoitomuoto nimeltä fysikaalis-Kemiallinen menetelmä.

3. biologisia hoitomuoto

Mikrobien aineenvaihdunnan toimilla orgaanisia yhdisteitä jäteveden ratkaisu, kolloidi ja mikro keskeyttäminen, muunnetaan vakaa ja vaaraton jätevesien käsittelymenetelmä. Mukaan eri mikro-organismeja, [1] biologinen hoitomenetelmä voidaan jakaa kahteen tyyppiin: Aerobinen biologinen käsittely ja anaerobinen biologinen käsittely. Jäteveden biologinen käsittely on laajalti käytetty Aerobinen biologinen hoitomenetelmä, perinteinen Aerobinen biologinen hoito-menetelmällä on jaettu aktivoitu liete ja biofilmin menetelmä kahteen ryhmään. Aktiivilietteen menetelmä itsessään on käsittely-yksikköön, se on erilaisia toimintatapoja. Hoito laitteet kuuluvat biofilmin menetelmä on biologinen suodatin, biologinen levysoitin, biologinen yhteystiedot hapettumista säiliö ja äskettäin kehitetty bio-nesteytetty bed. Biologisen hapettumisen lampi kutsutaan myös luonnollinen biologinen hoitomenetelmä. Anaerobinen biologinen käsittelymenetelmä, tunnetaan myös nimellä biologinen vähentäminen hoito, käytetään pääasiassa hoitoon korkea pitoisuus orgaanisen sekä lietteenkäsittely. Käytetyt laitteet on pääasiassa ruoansulatuskanavan allas.

Prosessin vaatimukset: nykyisten ensiluokkaista hoitoa prosessia, joka vahvistaa hoidon vaikutus muutos, muutos olisi perustuttava todellista tilannetta, hyödyntää nykyisiä käsittelylaitosten, käyttää olemassa sairaala Lisää sakokaivo yhteystiedot allas rakenteen tai toiminnan muutosta, jos pakko lisätä joitakin palveluja mahdollisimman paljon, jotta jätevesien käsittelyyn tilassa.