Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pummi veden Treatmentthree menetelmiä

Aug 18, 2017

Ihmisen elämän monimuotoisuutta maapallon jäteveden on myös enemmän ja enemmän, sitten meidän on käsiteltävä jätevesi, miten käsitellä jäteveden?

Ensinnäkin jäteveden jakautuu kotitalouksien jätevedet ja teollisuuden jätevesien käsittelyn menetelmät jaetaan yleensä fysikaalisilla menetelmillä, kemiallisia menetelmiä ja biologiset menetelmät tämän kolmella tavalla lyhyt esittely.

Tapa 1: Fysikaalisen menetelmin

1. fyysiset sademäärä-menetelmä on yleensä käyttää saostumia ottamaan elintarvikkeissa viemäristö, jossa tärkeämpää saostumia, hoitoon eri epäpuhtauksien, valitse vastaava precipitant ja menetelmä ei yleensä tuota sekundaarisen saastumisen.

2. adsorptio-menetelmä on käyttää adsorbenttien saastuttaa jätevettä saavuttaa jäteveden kuten yleisin adsorptiokerroksen hoito elintarvikkeissa: Aktiivihiili, mutta adsorptiokerroksen on yleensä kertaluonteinen tarvikkeet, kustannukset saattavat olla suuremmat.

3. valmistusmenetelmä menetelmää käytetään yleensä tiettyjä louhinta agentti, Pintavesien ympäristölaatunormit uutettu.

4. kalvo suodatus, yleensä käyttämällä erityisiä semipermeable kalvo, pelkkää vettä tai vieraita aineita siten, että epäpuhtauksien erottamista kalvon läpi.

Tapa 2: Kemiallisella menetelmällä

1. neutralointi menetelmä, tämä on Kemiallinen happoja ja emäksiä neutralointi reaktio käyttö, epäpuhtauksia ovat yleensä happo- tai emäskäsittelyllä sitten kanssa kemikaalien neutraloitu tuottaa saastuta kemiallisten suolat.

2. kemiallisen saostumisen menetelmä, epäpuhtauksien ja kemiallisia reaktioita voi esiintyä, lopullinen materiaali ei liuottaa veteen ja sitten käyttää fyysinen sateen tai suodattamalla ja muita menetelmiä saavuttaa vaikutus erottaminen

3. elektrolyysi, menetelmää käytetään yleensä käsitellä metallisuoloja saostuminen metalli-ionit saavuttaa jätevesien käsittelymenetelmä-pisteen kautta.

Tapa 3: biologia

1. käytetään yleensä hajoavat orgaanista ainesta osaksi epäorgaanisen aineen ja varausalustan pilaantumisen hoitomenetelmä. Menetelmä on yleensä käytettävä bakteerit, bakteerit jaetaan aerobisia bakteereja ja anaerobinen bakteerit, joten tarvetta käyttää mikro-organismien ominaisuudet sopivan elinympäristön luominen.

Jäteveden yleensä useita menetelmiä käytetään yhdessä nopean ja tehokkaan hoidon tulosten saavuttamiseksi.