Etusivu > Uutiset > Sisältö

Käytetään teollisuuden alumiini Sulfate?

Oct 26, 2017

Teollisuuden alumiini kuparisulfaatti on valkoinen orthorhombic kristalli jauhe, mutta pitkään aikaan, on keltainen tapauksessa sitten jos se on keltainen voi silti käyttää sitä? Tämä on vastaus siihen.

Ensinnäkin keltainen syyt

Rauta Rauta alttiina ilma ja sen vesiliuos todennäköisemmin kellastua. Tämä on vihreä altistuneilla aluna ilmassa on sään ferrosulfaatilla rautaa, varten rajoittunut, ilmaa yhteyttä ilmaa helposti hapen tai muut hapettavat aineet hapettunut rauta sulfaatti. Sen molekyylikaava, alkuperäinen kaksiarvoisessa rautaa muutokset kolmenarvoista Silitysrauta. Väri muuttuu myös alkuperäisestä sininen / vihreä, keltainen tai ruskea. Erityisesti kostea ja kostea hapettumista korko nopeuttaa, todennäköisesti tuottaa kellastumista ilmiö. Kasvu hapettumista, hitaasti muovaukseen block, kuin kivi kuin kivi tutkinto.

Hapettunut teollisuuden alumiini kuparisulfaatti voidaan kastella kasvi ei aiheuta haittavaikutuksia, mutta sen vaikutus on paljon vähemmän kuin ennen heikkenemisestä. Koska kasvi imeytyy rauta ioneja, ja tällä hetkellä suurin rauta-ioneja hapetetaan osaksi kolmenarvoista Rautaionien, ei helposti imeytyy kasveja. Mutta käytettynä jäteveden hoitoa värinpoisto tai hyytymishäiriö varten sitten rauta ja rauta rauta sen hyytyminen vaikutus ei ole paljon eroa, palauttaa värinpoisto vaikutus rauta rautaa ei ole.

Toinen, estää keltainen menetelmä

Parantaa pakkauksen sinetti, vähentää sen yhteydessä ilmaan ja asettaa kuivassa paikassa. Nestemäinen tuote on suositellut nykyinen käyttö ja ratkaisu kynnet, rauta, rautaa. Myöskään asettaa emäksinen kemikaalien ja emäksinen lannoitteita, kemialliset hapettimet ja teollisuuden alumiini kuparisulfaatti sijoitetaan yhteen tai hyytymisen valmiste on heikko happo, reagoi alkali kemikaaleja johtaa menetyksen vaikutus.